O serie de coincidente indica faptul ca Anglia va fi noua Campioana a Lumii

O serie de coincidente

O serie de coincidente indica faptul ca Anglia va fi noua Campioana a Lumii

<Inca putem miza la o cota excelenta pe acest deznodamant: 3.75 la FORTUNA>

Cum oare ar putea sa inceapa un articol despre statistici si coincidente, mai ales cand e vorba de echipa de fotbal a Angliei, decat cu cuvintele ,,Conform unui studiu realizat de ….’’!? Ar urma aici in mod logic ,,cercetatorii britanici’’, insa de aceasta data este vorba despre jurnalistii de la Express, cei care au descoperit o serie de coincidente de-a dreptul bizare, legate de anii 1966, anul in care Anglia a cucerit pentru prima si singura data Cupa Mondiala si 2018, an in care englezii par mai hotarati ca niciodata sa duca trofeul,,acasa’’.

Dealtfel, coincidentele despre care vom vorbi in continuare, au declansat o intreaga isterie in mediul online, suporterii reprezentativei Albionului lansand tot felul de povesti, clipuri sau glume, in cadrul ,,miscarii # ItsComingHome’’, convinsi fiind ca cel mai ravnit trofeu fotbalistic din lume va ajunge din nou in Anglia.

Pana una alta, Anglia a ajuns deja in semifinalele competitiei, acolo unde porneste usor favorita in partida cu Croatia, echipa care in mod normal ar trebui sa fie mult mai obosita decat cea a Angliei, dupa ce au ajuns la penaltyuri atat in optimi, cat si in sferturi. Dar haideti sa vedem care sunt coincidentele din seria ,,istoria se repeta’’! In anul 1966, la fel ca si in cursul acestui an…

  • Real Madrid a fost Campioana Europei (2-1 cu Partizan Belgrad in finala din 1966 si 3-1 cu Liverpool in 2018)
  • Chelsea s-a clasat pe pozitia a 5-a in campionatul Angliei
  • Modesta echipa Burnley s-a calificat in cupele europene
  • Toate cele 4 semifinaliste ale Cupei Mondiale au fost europene
  • In sferturi, numele in engleza ale fiecarei perechi de echipe continea 13 litere, exact cate sunt in # ItsComingHome’’, semn clar ca trofeul se intoarce ,,acasa’’.

France (6 litere) + Uruguay (7 litere)

Brazil (6 litere) + Belgium (7 litere)

Sweden (6 litere) + England (7 litere)

Russia (6 litere) + Croatia (7 litere)

Anglia vs Croatia se disputa miercuri, 11 iulie, pe Luzhniki Arena din Moscova, cu incepere de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita in direct la TVR1 si TVR HD. In cealalta semifinala, Belgia va intalni Franta. Daca Anglia si Belgia reusesc sa ajunga in finala, COINCIDENTA din nou: cele doua si-au inceput drumul catre trofeu in aceeasi Grupa G, din care au mai facut parte Tunisia si Panama.

<<<Click aici daca vrei sa pariezi pe Anglia la cota 3.75!

Pana la 400 RON pariu fara risc>>>