Obtine un pariu gratuit cand jucatorul tau favorit marcheaza 2 goluri

Obtine un pariu gratuit cand jucatorul tau favorit marcheaza 2 goluri

Aventura in Premier League incepe pe 10 august cu meciul dintre Manchester United si Leicester. Competitia se anunta a fi una mult mai echilibrata, fiind putin probabil ca vreo echipa sa domine competitia asa cum a facut-o Manchester City in sezonul trecut, cand a adunat 100 de puncte si a castigat cu un avans de 19 puncte.

Campionatul englez beneficiaza de prezenta unora dintre cei mai eficienti atacanti din lume: Sergio Aguero, Gabriel Jesus, Mohamed Salah, Roberto Firminho, Sadio Mane, Romelu Lukaku, Olivier Giroud sau Pierre Aubameyang.

La Unibet primesti un pariu gratuit de fiecare data cand atacantul tau preferat marcheaza o dubla, iar atunci cand realizeaza un ,,hat-trick” primesti un pariu gratuit de 60 de ron.

Alege jucatorul care sa-ti aduca un pariu gratuit

Pentru a participa la promotie trebuie sa optezi pentru ea pe pagina din site. Urmatorul pas este sa plasezi un pariu de 150 de ron pe un marcator din Premier League pana pe 10 august, ora 20:00. Se ia in calcul doar primul pariu plasat pe pietele standard (promotiile nu se incadreaza).

Se poate plasa un prim pariu cu o miza mai mare, dar valoarea pariurilor gratuite ramane aceeasi. Jucatorul pe care ai plasat primul pariu pe marcator va fi cel pentru care vei primi un pariu gratuit de 30 de ron atunci cand marcheaza 2 goluri intr-un meci din sezonul 2018-2019 al Premier League si un pariu gratuit de 60 de ron atunci cand marcheaza 3 goluri in meci.

Pariurile gratuite vor fi creditate in 48 de ore de la terminarea meciului si vor fi valabile timp de 7 zile de la primire.

Daca nu ai un cont la Unibet si te atrage promotia, poti sa-ti deschizi cont de pe acest link si vei beneficia si de bonusul de bun venit (pariu fara risc de pana la 250 ron).