Pariaza 20 ron live pe El Clasico si primesti 10 ron plus rotiri gratuite

Pariaza 20 ron live pe El Clasico si primesti 10 ron plus rotiri gratuite

Pariaza 20 ron live pe El Clasico si primesti 10 ron plus rotiri gratuite

Duminica, 28 octombrie, iubitorii fotbalului au parte de unul din cele mai tari dueluri din fotbalul european. Cu incepere de la 17:15, stadionul Camp Nou gazduieste partida dintre FC Barcelona si Real Madrid. Chiar si fara Cristiano Ronaldo (transferat la Juventus) si Leo Messi (accidentat la mana), El Clasico ramane un meci de neratat, iar cotele la pariuri sunt chiar mai mari ca de obicei.

Daca ai cont la Betano sau iti deschizi unul de AICI, nu uita sa pariezi cel putin 20 ron live pe El Clasico si vei primi 10 ron Fullbet (am explicat aici ce inseamna) plus o sansa de a castiga maxim 100 de rotiri gratuite la slotul Spinata Grande.

Conditii

  1. Apasa pe Misiuni si apoi Incepe Misiunea (vezi pozele de mai sus)
  2. Plaseaza un pariu simplu LIVE in timpul primei reprize a partidei Barcelona vs Real Madrid
  3. Cota minima 1.60. Miza minima 20 ron. Nu il inchide cu CashOut!
  4. Indiferent de rezultatul pariului, vei primi 10 ron FULLBET, care trebuie folosit in timpul aceluiasi meci. In plus ai sanse sa castigi si pana la 100 de rotiri gratuite.
  5. Pariul trebuie plasat pe una din următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minute, atât cât și pentru piețele de 3-way)
  6. Rotirile gratuite se acorda in 24 de ore si sunt valabile 3 zile