Pariaza 20 RON pe CFR in partida cu Dudelange si poti incasa 200 RON!

CFR Cluj vs Poli Iasi: cota 50.00 pentru gazde, vineri, 19 octombrie

Pariaza 20 RON pe CFR in partida cu Dudelange si poti incasa 200 RON!

Campioana Romaniei este la un singur pas de grupele Europa League, iar sansele sa treaca de adversara din baraj sunt destul de mari. Dupa un inceput de sezon mai ezitant si o schimbare de antrenor ce a surprins pe toata lumea, clujenii si-au intrat ,,in mana” si au obtinut 5 victorii consecutive, fiind astfel creditati cu prima sansa in meciul din Luxemburg contra micutei Dudelange.

La casele de pariuri online cotele pentru partida Dudelnage vs CFR Cluj sunt (la ora realizarii acestui material) urmatoarele:  Victorie Dudelange 4.90, Egalitate 3.30, Victorie CFR 1.80.

Totusi, poti beneficia de cota 10.00 pentru victoria ardelenilor daca iti deschizi cont de pariuri la Sportingbet – sponsorul oficial al campioanei Romaniei. Citeste in continuare pentru a afla detaliile ofertei!

Pariaza 20 RON pe CFR in partida cu Dudelange si poti incasa 200 RON!

Pariaza 20 RON pe CFR in partida cu Dudelange si poti incasa 200 RON! – Respecta urmatorii pasi!

  1. Click pe acest link special si deschide un cont la Sportingbet!
  2. Depune minim 40 RON (fara Skrill sau Neteller)!
  3. Pariaza simplu pre-meci 20 RON pe victoria CFR in meciul din Luxemburg la cota normala de pe site!
  4. Daca CFR castiga, vei primi 200 RON (bani reali din cota normala plus FREEBET BONUS)

Exemplu

Ai pariat 20 ron si CFR castiga. Primesti imediat in cont 36 RON (din cota normala 1.80) plus 164 RON sub forma de FREEBET. In termen de 3 zile trebuie sa pariezi FREEBETUL primit pe orice eveniment sportiv, o singura data si, in cazul in care esti inspirat, acesta se transforma in bani reali, ce pot fi retrasi.