Pariaza 250 RON pe calificarea FCSB si incasezi 1.062 RON sau primesti banii inapoi

Pariaza 250 RON pe calificarea FCSB

Pariaza 250 RON pe calificarea FCSB si incasezi 1.062 RON sau primesti banii inapoi

Oferta dedicata in exclusivitate clientilor noi!

Arena Nationala din Bucuresti este in aceasta seara gazda partidei retur dintre FCSB si Rapid Viena. Asa cum bine stim, stelistii au pierdut in Austria cu scorul de 3-1, insa in repriza secunda au lovit bara de doua ori si au ratat cat pentru un intreg sezon, semn clar ca accederea in grupele Europa League nu este inca jucata.

Desigur, Rapid Viena este echipa mai valoroasa in acest moment si are doua goluri avans, dar tot cu atatea au venit la Bucuresti si Valencia in 2005 sau Ajax in 2013, iar FCSB (sau oricum se numea in trecut) a reusit sa intoarca soarta calificarii. In cazul in care nu stiai, echipa finantata de Gigi Becali a ratat un singur play-off din cele 7 jucate in intreaga istorie a clubului.

Daca vrei sa pariezi pe o eventuala calificare a elevilor antrenati de Nicolae Dica, o poti face la Unibet, casa de pariuri online ce ofera cota 4.25 pentru pariul ,,FCSB – echipa care va avansa in faza urmatoare’’.

Pariaza 250 RON pe calificarea FCSB

Daca iti deschizi cont de pe acest link special, vei putea paria maxim 250 ron fara risc pe calificarea stelistilor (sau pe orice pariu cotat cu minim 1.40). Probabil ca una din selectiile cu cele mai mari sanse de reusita in acest meci este GG – ambele echipe vor inscrie, cotata excelent la Unibet, asa cum poti vedea in imaginea de mai sus. Daca pierzi primul pariu plasat, vei primi suma mizata inapoi in limita a 250 ron. Rambursarea se face sub forma de bonus cu conditii de rulaj excelente: de 3 ori pe cote 1.40+  in maxim 30 de zile.

Unibet