Pariaza 5 ron pe minim un gol in partida Chelsea vs Manchester City si incasezi 125 RON

Pariaza 5 ron pe minim un gol in partida Chelsea vs Manchester City

Pariaza 5 ron pe minim un gol in partida Chelsea vs Manchester City si incasezi 125 RON

Duminica, 5 august, de la ora 17:00, Chelsea si Manchester City se dueleaza in Finala FA Community Shield. Au trecut 6 ani de la ultimul meci direct terminat fara gol marcat, iar cota normala pentru pariul ,,peste 0.5 goluri in meci” este doar 1.05.

Daca te numeri insa printre cei ce inca nu si-au deschis cont la casa de pariuri online Betfair, trebuie sa stii ca poti paria pe un gol marcat in Supercupa Angliei la cota 25.00. Da, ai inteles bine! Pariezi 5 ron si incasezi 125 RON daca cele doua echipe marcheaza macar un gol in finala, asa cum au facut-o in ultimele 16 partide directe.

Vrei sa incasezi 125 RON cu doar 5 ron miza? Daca da, respecta pasii:

  1. Acceseaza acest link special si inregistreaza un cont folosnid codul ZFBNFB!
  2. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe selectia ,,peste 0.5 goluri” in meciul Chelsea vs Manchester City, programat duminica, 5 august, ora 17:00!
  3.  Cinci (5) RON din miza iti vor fi calculati pe cota 25.00, desi nu iti va aparea pe bilet

Pariaza 5 ron pe minim un gol in partida Chelsea vs Manchester City – Detalii

Astfel, daca se inscrie in meci minim un gol, vei primi cei 5 ron inapoi in bani reali, imediat, iar in termen de 24 de ore contul tau va fi alimentat cu un FREEBET de 12o RON. Il poti transforma in bani reali daca il pariezi doar o data, pe cote de 1.20+, in maxim 30 de zile.

Pentru a fi eligibil, pariul plasat trebuie sa fie primul dupa depunere si sa nu fie inchis cu cashout. Oferta nu se cumuleaza cu alta de bun venit.