Pariaza 50 ron pe U Craiova vs Dinamo si primesti BONUS 25 RON!

Pariaza 50 ron pe U Craiova vs Dinamo

Pariaza 50 ron pe U Craiova vs Dinamo si primesti BONUS 25 RON!

Sambata, 1 septembrie, cu incepere de la 21:30 este programata cea mai interesanta partida a etapei numarul 7 din Liga I: U Craiova vs Dinamo Bucuresti. Lasand la o parte victoria oltenilor din ultimul meci direct (6 martie 2018 in Cupa Romaniei) trebuie sa mentionam ca precedentele 3 intalniri directe se terminasera cu acelasi scor, si anume 2-2. La cum arata Craiova si Dinamo in acest sezon, cel mai probabil vom vedea din nou multe goluri pe Noul Ion Oblemenco, asa ca nu putini vor fi cei care vor paria pe piata golurilor si pe cea a marcatorilor.

Daca ai de gand sa pariezi pe piata marcatorilor, tine cont de oferta casei de pariuri online Betfair, care ofera 25 RON BONUS celor ce pariaza minim 50 RON pe una din urmatoarele piete: Primul marcator, Ultimul marcator sau Marcator in meci oricand.

Citeste si CUM POTI FACE PROFIT GARANTAT la acest meci 190 RON CASH sau 479 RON BONUS!!!

pariu pe marcatori

Pariaza 50 ron pe U Craiova vs Dinamo si primesti BONUS 25 RON! – Pasii necesari!

  1. Daca nu ai cont la Betfair, iti poti deschide de AICI.
  2. Plaseaza in Sportsbook orice pariu simplu pre-meci(minim 50 ron/10 euro/10 dolari) pe una din pietele Primul marcator, Ultimul marcator sau Marcator in meci la meciul Craiova vs Dinamo.
  3. Asta e tot! Vei primi BONUS 25 RON (5 euro/5 dolari) indiferent de rezultatul pariului tau

Ce trebuie sa mai stii

  • Bonusul de 25 RON acordat poate fi utilizat in Sportsbook pe orice piata de marcatori a meciului dintre FCSB și FC Botosani
  • Daca inchizi pariul, pierzi bonusul
  • Oferta e valabila o singura data
  • Sunt eligibile doar pariurile plasate cu bani reali