Pariaza la cota 50.00 pe returul dintre CFR Cluj si Alashkert

Pariaza la cota 50.00 pe returul dintre CFR Cluj si Alashkert

Pariaza la cota 50.00 pe returul dintre CFR Cluj si Alashkert

In aceasta seara, cu incepere de la ora 20:00, Stadionul Dr. Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) va fi gazda partidei retur dintre CFR Cluj si Alashkert, din turul 3 de calificare in Europa League. Daca ardelenii incep partida la adapostul celor 2 goluri inscrise in deplasarea din Armenia, oaspetii trebuie sa se arunce in atac inca de la inceput, daca vor sa isi pastreze sanse la calificare.

Prin urmare, clujenii vor avea destule ocazii de a inscrie pe contraatac, astfel ca nu este deloc exclus sa vedem minim 3 goluri in meci, pariu cotat la casele de pariuri online cu aproximativ 1.85. Pentru acelasi pariu (peste 2.5 goluri in meci) primesti cota 50.00 daca iti deschizi cont la agentia de pariuri online Netbet de pe unul din linkurile din acest articol.

Pariaza la cota 50.00 pe returul dintre CFR Cluj si Alashkert – Iata ce trebuie sa faci:

  1. Inregistreaza AICI un cont de pariuri la Netbet folosind codul promotional COTA50!
  2. Depune minim 50 RON folosind un card bancar!
  3. Plaseaza primul tau pariu simplu, pre-meci, pe piata ,,peste 2.5 goluri” in meciul CFR vs Alashkert!

Maxim 10 ron iti vor fi calculati pe cota 50.00, indiferent ce suma pariezi. Daca se inscriu cel putin 3 goluri in meci, vei incasa 500 RON (bani reali rezultati din cota reala plus BONUS)

Important

  • Oferta poate fi accesata doar de clientii noi
  • Depunerile prin Skrill si Neteller nu sunt eligibile
  • Pariul nu trebuie inchis cu Cashout
  • Castigurile suplimentare (Bonusul) sunt creditate in maxim 72 de ore de la finalul partidei. Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote de minim 1.60 pentru a putea fi transfromat in bani reali.