Pariaza Live pe Tricolori cu Cashback 50%

Pariaza Live pe Tricolori cu Cashback 50%
foto: twitter

Pariaza Live pe Tricolori cu Cashback 50%

Drumul Romaniei catre turneul final EURO 2020 trece vineri seara prin capitala Norvegiei, acolo unde Ullevål Stadion (Oslo) gazduieste, incepand cu ora 21:45, meciul dintre selectionatele celor doua tari. Inaintea celui de-al 3-lea meci din grupa, Romania e pe 3 cu 3 puncte, iar Norvegia pe 5, cu un singur punct, astfel ca meciul se anunta extrem de disputat.

Nu stiu daca si unde aveti voi de gand sa pariati pe meciul tricolorilor, insa eu cu siguranta voi profita de promotia pregatita de casa de pariuri online Betano pentru aceasta partida, prin intermediul careia toti clientii care pariza Live pe Repriza I vor primii jumatate din bani inapoi. Iata care sunt conditiile.

Pariaza Live pe Tricolori cu Cashback 50%

  1. Logheaza-te in contul tau BETANO si apasa pe MISIUNI
  2. Alege Norvegia vs Romania si apasa butonul albastru INCEPE MISIUNEA
  3. Pariaza LIVE in timpul Primei Reprize orice suma cuprinsa intre 20 si 200 RON – la cota minima 1.60 – si in pauza partidei vei primi inapoi jumatate din suma pariata, indiferent de rezultatul pariului tau!

Trebuie sa mai stii

  • Poti paria mai mult de 200 de RON, insa nu vei primi mai mult de 100 RON Cashback
  • Rambursarea se face sub forma de FULLBET, ceea ce este excelent
  • ATENTIE – Fullbetul primit poate fi utilizat DOAR pe Repriza a II-a a aceluiasi meci
  • Pentru a fi elgibil, pariul pe prima repriza trebuie plasate pe una din pietele: Rezultat Prima repriza, Scor corect in prima repriza, Goluri prima repriza Peste/Sub, Ambele echipe inscriu in prima repriza, Total goluri Prima repriza, Sansa dubla la pauza, Cornere prima repriza (Peste/Sub).
  • Daca inchizi pariul cu Cash Out, anulezi promotia
  • Poti incepe misiunea pana la 22:20 (vineri 7 iunie)