Pariaza pe goluri in El Clasico cu cota 50.00

goluri in El Clasico

Pariaza pe goluri in El Clasico cu cota 50.00

Cand spui fotbal spectacol te gandesti instant la meciul dintre Barcelona si Real Madrid. Ultimii 10 ani ne-au rasfatat cu duelul Messi – Cristiano Ronaldo. Foamea de fotbal, setea de trofee si goana dupa recorduri a celor doi fotbalisti emblematici ai vremurilor noastre au ridicat acest meci la un nivel greu de mentinut.

Partida de duminica, 28 octombrie, contand pentru etapa a 10-a din La Liga este prima din 2007 pana in prezent care se joaca fara ca vreunul dintre cei doi sa fie in teren. Ronaldo s-a transferat in vara la Juventus, iar Messi este accidentat (fractura de antebrat). Meciul va fi totusi unul viu disputat si, speram noi, cu multe reusite, in majoritatea duelurilor consemnandu-se cel putin doua goluri.

Daca vrei sa pariezi pe numarul de goluri in El Clasico si nu ai un cont la agentia de pariuri online NetBet, poti profita de cota 50.00, urmand instructiunile din acest articol.

Cum obtii cota 50.00 pariuri pe goluri in El Clasico?

  1. Deschide un cont Netbet doar de pe acest link, utilizand codul bonus ,,COTA50″.
  2. Depune cel putin 50 de ron.
  3. Plaseaza primul pariu de minim 50 de ron, simplu, pre-meci, pe orice selectie din piata ,,peste/sub 2,5 goluri” a meciului Barcelona vs. Real Madrid din 28 octombrie.
  4. Primesti pentru acest pariu cota 50.00.

 

Cerinte:

  • Trebuie efectuata o depunere de cel putin 50 de ron.
  • Depunerile prin Smith&Smith, Paysafe, Skrill sau Neteller nu participa.
  • Trebuie sa pariezi minim 50 de ron, dar doar 10 ron din aceasta miza vor primi cota 50.00.
  • Daca pariul este castigator, castigul din cota curenta va fi creditat ca bani cash, iar cel din cota marita ca bani bonus, in decurs de 72 de ore.
  • Bonusul trebuie pariat de 4 ori in cel mult 7 zile de la primire, pe orice pariu cu selectii cu cote de cel putin 1.60.
  • Pariurile simple de tip handicap, sub/peste sau de tip forecast/tricast pe cursele de cai nu participa la rulaj

Profita de cota 50.oo in Barcelona – Real Madrid!