Pariaza pe Liga Natiunilor pentru premii de 60.000 RON

Pariaza pe Liga Natiunilor pentru premii de 60.000 RON

Pariaza pe Liga Natiunilor pentru premii de 60.000 RON

Joi, 15 noiembrie, se reia partidele din noua competitie nascocita de UEFA, Liga Natiunilor. Din pacate, inaintea ultimei ,,duble” din grupe, echipa Romaniei pastreza sanse mai mult teoretice la prima pozitie (as fi curios de cate ori au fost rostite aceste cuvinte in ultimii 20 de ani). Pentru a prinde locul 1, tricolorii lui Cosmin Contra trebuie sa castige meciul de sambata cu Lituania si Muntenegru sa invinga in Serbia, pentru ca in ultima runda aceeasi reprezentativa a Muntenegrului sa clacheze pe propriul teren in fata Romaniei. E un plan bun, nu-i asa?

Lasand la o parte sansele formatiei noastre, trebuie sa va spun ca agentia de pariuri online Unibet nu ne lasa la greu (ma refer la zilele fara Liga Campionilor, Europa League si campionatele interne), ruland in perioada 12-20 noiembrie o super promotie in urma careia nu mai putin de 50 de jucatori vor imparti in mod egal 60.000 RON (1.200 ron de ,,caciula”).

In plus, cel care va fi desemnat drept Marele Castigator urmeaza sa primeasca 9.000 RON CASH pentru o excursie la alegere.

Cum aduni puncte in clasament!

  • Unibet-> Promotii -> Castiga o calatorie de vis si o parte din cei 60.000 ron-> OPTEAZA pentru a fi INSCRIS in perioada 12 – 20 noiembrie
  • Plaseaza pariuri de minim 6 ron, cota 1.40+ exclusiv pe partidele din ultimele runde ale Ligii Natiunilor
  • Primii 50 de jucatori cu cele mai mari cote castigatoare vor imparti in mod egal cei 60.000 ron
  • Primesti puncte pentru pariuri pre-meci, live, simple si multiple
  • Nu se ia in calcul pariurile de tip sistem si cele incasate cu Cash Out