Pariaza pe rezultat final in Arsenal vs. Everton si primesti cota 50

Pariaza pe rezultat final in Arsenal vs. Everton si primesti cota 50

Te pricepi la fotbalul din Anglia si stii cum se va termina meciul dintre Arsenal si Everton din 23 septembrie, ora 18:00? Ai vrea sa pariezi, dar nu ai inca un cont online? Daca raspunsul la ambele intrebari este ,,DA”, atunci nu trebuie sa ratezi cota 50.00 pe care casa de pariuri online Netbet o acorda celor care isi deschid un cont inainte de startul partidei si plaseaza primul pariu pe orice selectie din piata ,,1,X, 2 – rezultat final” a meciului mentionat.

Dupa doua infrangeri in startul campionatului (cu Chelsea si Manchester City), ,,tunarii” au castigat urmatoarele 3 meciuri si se pare ca au atins forma dorita. Everton a fost neinvinsa in primele 4 runde (1 victorie si trei remize), dar in ultima etapa a pierdut cu 1-3 meciul jucat acasa cu West Ham, echipa care pierduse toate cele 4 meciuri anterioare.  Cum ,,tunarii” au castigat la mijlocul saptamanii si meciul din Europa League cu ucraineenii de la Vorskla ( scor 4-2), ne asteptam la un meci in care ambele formatii vor inscrie, iar  Arsenal se va impune la capatul celor 90 de minute de joc.

Cum obtii cota marita pentru pariul pe Arsenal vs. Everton?

  1. Deschide un cont Netbet, folosind la inregistrare codul promo ,,COTA50″.
  2. Depune minim 50 de ron.
  3. Plaseaza primul pariu, pe bilet simplu, pre-meci, pe orice selectie din piata rezultat final a meciului Arsenal – Everton din 23 septembrie, ora 18:00.
  4. Pentru 10 ron din miza plasata pe acest bilet vei primi cota 50.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Trebuie sa depui cel putin 50 de ron.
  • Depunerile prin Smith&Smith, Paysafe, Skrill sau Neteller nu participa.
  • Poti paria orice suma cu bani reali, dar doar 10 ron din aceasta vor primi cota 50.00.
  • Daca pariul este castigator, castigul din cota curenta va fi creditat ca bani cash, iar cel din cota marita ca bani bonus, in decurs de 72 de ore.
  • Bonusul trebuie pariat de 4 ori in cel mult 7 zile de la primire pe orice pariu cu selectii cu cote de cel putin 1.60.
  • Pariurile simple de tip handicap, sub/peste sau de tip forecast/tricast pe cursele de cai nu participa la rulaj

Transforma si tu 10 ron in 500 de ron cu Netbet!