Pariaza pe runda inaugurala din Premier League cu 50% ramburs

Pariaza pe runda inaugurala din Premier League cu 50% ramburs

Pariaza pe runda inaugurala din Premier League cu 50% ramburs

Doua dintre cele mai tari campionate de fotbal ale Europei debuteaza in acest weekend. Este vorba despre Ligue 1 (Franta) si Premier League (Anglia), ambele reprezentand surse de inspiratie principale pentru pariorii de pretutindeni. Desigur, ideal ar fi sa nu va aruncati prea tare cu pariurile cel putin vreo doua etape, pana vedem cum pornesc la drum favoritele, insa daca totusi vreti sa pariati pe prima etapa din Premier League, trebuie sa stiti ca exista o casa de pariuri online care a pregatit o super oferta pentru acest moment:

La Betano primesti 50% inapoi din miza pariurilor tale pe prima etapa din Premier League! INDIFERENT de rezultatul acestora. – Afla cum!

  1. Intra in contul tau Betano! Daca nu ai cont, iti poti deschide unul AICI!
  2. Acceseaza sectiunea MISIUNI si apasa pe INCEPE MISIUNE!
  3. Plaseaza 2 pariuri simple Live, cota minima 1.60 fiecare, miza minima 10 ron pe oricare doua meciuri programate in runda 1 din Premier League (10-12 august)!
  4. Asta e tot! Indiferent de rezultatul pariurilor tale, Betano iti crediteaza contul cu 50% din miza totala plasata, sub forma unui Fullbet de maxim 100 RON.

Termenii si conditiile Misiunii Betano:

  • Pot participa atat clientii existenti, cat si cei noi
  • Cele doua pariuri trebuie plasate cu bani reali
  • Oferta este anulata daca inchizi pariurile mai devreme (Cash Out)
  • Poti profita de oferta maxima pana duminica, 12 august, ora 15:30
  • Fullbetul cadou poate fi utilizat in exclusivitate pe meciul Arsenal vs Manchester City, programat duminica, 12 august, la ora 18:00. Daca nu stii ce este un fullbet, arunca o privire AICI!