Pariezi 50 de ron la Betfair si primesti un bonus de 50 de ron

Pariezi 50 de ron la Betfair si primesti un bonus de 50 de ron

Miercuri seara, de la ora 22:00, pe A. Le Coq Arena din capitala Estoniei, Tallin, Real Madrid, campioana Europei, si Atletico Madrid, castigatoarea Europa League, isi vor disputa primul trofeu continental al sezonului, Supercupa Europei. Va fi cel de-al 5-lea trofeu consecutiv care va merge in Spania, precedentele fiind adjudecate de Real Madrid (3) si Barcelona.

Dupa cele trei Ligi ale Campionilor consecutive, Realul are sansa sa castige si a treia Supercupa la rand. Cu un nou tehnician, Julen Lopetegui, si fara Cristiano Ronaldo transferat la Juventus, cei de la Real au o misiune dificila in fata unui Atletico care si-a pastrat vedeta, Antoine Griezmann.

Daca plasezi un pariu combinat Sportsbook, in valoare de cel putin 50 de ron (10€/£/$) si miza cel putin 1.50, la Betfair primesti un bonus de 50 de ron.

Cum obtii bonusul daca pariezi 50 de ron la Betfair?

  1. Intra in contul tau Betfair. Daca nu ai unul , poti sa te inregistrezi de pe acest link si primesti pana la 450 de ron.
  2. Plaseaza pre-meci un pariu combinat (mai multe selectii pe acelasi eveniment) pe Real Madrid – Atletico Madrid de miercuri 15 august, meci care va desemna castigatoarea Supercupei Europei.
  3. Miza pariului trebuie sa fie cel putin 50 de ron (10€/£/$). Cel putin una dintre selectii trebuie sa aiba cota minim 1.50.
  4. Indiferent de rezultatul pariului, vei primi un bonus de 50 de ron (10€/£/$).

Termeni si conditii:

  • Pariul care se califica trebuie plasat cu bani reali.
  • Nu se califica pariurile live, cele cu bani bonus, cele cash out, cele anulate sau cele rambursate.
  • Bonusul va fi creditat imediat dupa plasarea pariului combinat.
  • El este valabil doua zile si poate fi plasat pe orice meci de fotbal.
  • Jucatorul va primi doar castigul net din parierea bonusului (castig – miza).