Pariezi pe Bayern contra Sevillei? Primesti COTA 22.00 marita

Ponturi pariuri Sevilla – Bayern Munchen

Sevilla si Bayern Munchen deschid balul sferturilor de finala din UEFA Champions League, marti seara cu incepere de la ora 22:00. Cadourile din partea agentiilor de pariuri online nu au intarziat sa apara, asa ca diseara vorbim despre COTA 22.00 oferita de Betfair jucatorilor care vor sa parieze pe victoria lui Bayern, in loc de cota de 1.66, cat este in mod normal in oferta.

Bayern vine dupa un nemilos 6-0 acasa cu rivala Borussia Dortmund in campionat si traverseaza o perioada excelenta. O noua victorie aici ar insemna un pas inainte catre semifinalele Champions League, asa ca ne asteptam sa vedem din partea lor ce au mai bun.

Daca sunteti interesati sa pariati pe COTA 22.00 in loc de cota 1.66 pentru victoria nemtilor, aruncati o privire mai jos, unde va explicam pas cu pas ceea ce trebuie sa faceti.

CUM OBTIN COTA 22.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNBV.
  2. Pariaza 5 RON pe ”Victorie Bayern”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 22.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 110 RON. Se multiplica la cota 22.00 doar 5 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala. In cazul in care pariul este castigator, primiti 110 RON sub forma de freebet, iar banii trebuie pariati o singura data pe cota minima 1.20, fara a fi nevoie de vreun alt rulaj suplimentar.

[su_button url=”/betfaircotamarita3″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 22.00 – Pariaza acum[/su_button]