Pariu antepost – Asteptam goluri multe in campionatul Rusiei – 24.07.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Pariu antepost – Asteptam goluri multe in campionatul Rusiei – 24.07.2019

Astazi, cu start de la 15:00, competiția Rusia FNL găzduiește 10 confruntări, toate contând pentru etapa a 4-a a acestui campionat.

Casele de pariuri ne indica faptul ca majoritatea echipelor gazda sunt favorite in partidele de astazi. Acolo ne asteptam la cea mai mare abundenta de goluri. Gruparile precum Tomsk, Krasnodar 2, Yaroslav si T. Moscova sunt printre marile favorite ale zilei. Dintre gruparile care joaca in deplasare, Nizhny Novgorod, R. Volgograd si SKA Khabarovsk au loturi promitatoare, de la care putem spera la minim un gol inscris. Opinia mea este aceea ca este inca startul campionatului, echipele incearca sa gaseasca chimia potrivita si sa devina cat mai omogene si ne putem astepta in mod evident si la unele greseli in defensiva care vor duce la goluri.

Superbet ne pune la dispoziție linia de cel puțin 23 goluri marcate în cele 10 meciuri enumerate. Avand in vedere unele dispute destul de dezechilibrate, ne asteptam sa vedem o rata de conversie destul de mare din partea echipelor de top in fata portii. Mult succes!

PLASEAZA ONLINE SI PROFITA DE UN PACHET DE 500 RON BONUS – JOACA ACUM>>>