Pariu antepost: Ne indreptam atentia catre campionatul finlandez 20.07.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Pariu antepost: Ne indreptam atentia catre campionatul finlandez 20.07.2019

În acest weekend, campionatul de fotbal finlandez este în atenția noastră. Începând cu ora 17:00, etapa a 16-a din Veikkausliiga găzduiește 3 confruntări.

Ilves – HJK este de departe cel mai interesant meci de astăzi, dar și din etapa curentă. Ilves a înscris 18 goluri în acest sezon, 8 dintre acestea fiind marcate de către golgheterul echipei, Ala-Myllymaki. HJK nu a impresionat foarte mult în acest start de sezon.

Însă, schimbările din acestă perioadă de transferuri pot fi cauza acestor rezultate. Parra, Tauriainen, Laitinen și Otto sunt cele 4 transferuri realizate de către aceștia. KPV – SJK, unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale acestei etape. Despre KPV nu sunt foarte multe de spus. Lotul acestora se prezintă destul de subțire. Majoritatea jucătorilor depășesc vârsta de 30 de ani, iar acest lucru și-a pus amprenta extrem de repede, 28 de goluri încasate. Nici SJK nu a impresionat foarte mult. Forța ofensivă a acestora a reușit să acumuleze doar 14 goluri marcate. S-au mai întâlnit doar de 3 dăți până în prezent, 1-0; 1-1; 2-2 sunt scorurile înregistrate.

VPS – Lahti, duel ce anunță spectacol Lahti este una dintre echipele mele preferate din acest eșalon. De această dată sunt destul de sceptic în ceea ce privește viitorul acestora. Kuhnuritii nu au reușit să aducă nici măcar un jucător în această perioadă de tranferuri, iar seniorii din lotul lui Ristila încep ușor, ușor să-și arate vârsta. Clubul este estimat la o valoare de 2,60 milioane de euro. De cealaltă parte, VPS a reușit să surprindă negativ suporterii.Aceștia au unul dintre cel mai ratat start de sezon.Ocupă ultima poziție în campionat, iar demisia lui Vourinen pare a fi iminentă. Ziua de duminică propune alte 3 confruntări,

HIFK – Rovaniemi și Inter Turku – Honka închid etapa a 16-a din Veikkausliiga, în timp ce, KuPS – Mariehamn va deschide etapa etapa a 17-a HIFK-Rovaniemi HIPK a reușit să promoveze din nou în acest an în primul eșalon. Au încheiat sezonul pe prima poziție în Ykkonen, 54 de puncte acumulate. Cele două au început destul de ezitant acest start de sezon, fiind la egalitate de puncte, 15 la număr. Pentru Rovaniemi, acest meci poate fi o relansare în campionat, lotul acestora fiind unul mult mai experimentat decât adversara de astăzi. În momentul de față, albaștrii au un start de sezon ratat. Poziția ocupată în campionat și eliminarea din calificările competiției Uefa Europa League au lăsat un gust amar conducerii.

Inter Turku – Honka Se întâlnesc cele mai bune ofensive din acest sezon. În cele 15 etape deja susținute, Turku a reușit să marcheze 27 de goluri, 12 dintre acestea fiind înscrise de către sloveanul Valencic, în timp ce Honka a puncta de 23 de ori. Martin Gonzalez este principalul marcate al echipei din acest sezon, 7 goluri înscrise. Mă aștept la un joc extrem de deschis, în urma căruia pot rezulta un număr impresionat de goluri. S-au mai întâlnit de 8 ori în ultimii 5 ani, 6 dintre aceste confruntări terminându-se cu un număr de cel puțin 3 goluri marcate. Superbet ne pune la dispoziție linia de cel puțin 13 goluri marcate în cele 6 meciuri enumerate. În ultimele 3 etape, această linie a fost depășită fără probleme, ceea ce mă aștept să se întâmple și acum. Mult succes!

PLASEAZA ONLINE SI PROFITA DE UN PACHET DE 500 RON BONUS – JOACA ACUM>>>