Pariu antepost tenis 13.10.2018 – Danut Cristian Minea

Pariu antepost tenis 13.10.2018 – Danut Cristian Minea

Salutare prieteni, aici Cristian. Am rasfoit putin lista cu meciurile din saptamana asta si m-am gandit la un pariu antepost pe durata a doua zile.

Nole se afla intr-o perioada foarte buna a carierei, iar asta se vede cel mai bine pe terenul de tenis. Revenirea de dupa accidentare este una de bun augur. Joaca un tenis aproape de perfectiune. Sarbul are deja 3 titluri la mastersul de la Shanghai si se aproprie usor de cel cu numarul patru. Djokovic mai are de trecut de Zverev in semi finala sau Federer/Coric in finala.

Maine se va lupta cu tanara speranta nemteasca din ATP. Se anunta o partida spectaculoasa., iar Djooko are de luat o revansa impotriva lui Zverev. Acesta inca nu a reusit sa castige impotriva lui Zverev, dar acest lucru se poate intampla chiar maine, Djokovic fiind in acest moment cu o clasa peste toti jucatorii din circuit . In partida de maine dimineata Nole are avantajul experientei dar si al mentalului. Titlul de la Shanghai are mari sanse sa fie adjudecat de sarb, iar cota propusa este de neiertat.

Pariu antepost:

DACA ROMANIA O INVINGE PE SERBIA INCASEZI 300 RON – CLICK AICI!