Pariu antepost Uefa Champions League 10.07.2019

Vrei sa pariezi pe optimile Ligii Campionilor acum? Afla cum o mai duc cele 16 protagoniste!

Pariu antepost Uefa Champions League 10.07.2019

În această seară, cu start de la 18:30, competiția Uefa Champions League găzduiește alte 8 confruntări, toate contând pentru calificarea în grupe.

Mizăm pe un recital de goluri în această seară.Casele de pariuri ne indică faptul că, aceste confruntări par să fie foarte echilibrate, dar oare chiar așa să fie? Mi-a fost extrem de greu să găsesc informațiile dorite, dar ajutat de micile avancronici postate pe net și de vizionarea anumitor rezumate ale echipelor problematice, am reușit să acumulez informațiile dorite. Echipe precum Partizani, Saburtalo Tbilisi sau Sutjeska pot ceda foarte ușor pe partea defensivă. Din câte am observat, aceste 3 echipe sunt foarte vulnerabile. Doar nivelul fotbalistic foarte slab în campionatele din care fac parte au făcut ca, aceste formații să se regăsească pe primele poziții. Totuși, puțină precauție nu strică.

Doar 7 echipe din cele 16 au avut parte de meciuri oficiale, campionatele fiind în curs, în timp ce restul echipelor au susținut doar meciuri amicale. Mizăm pe un număr de cel puțin 18 goluri înscrise în această seară.

PARIAZA ANTEPOSTUL PE SUPERBET SI PROFITA DE BONUS>>>