Pariu asigurat pe CFR Cluj – U Craiova la Betfair

Pariu asigurat pe CFR Cluj – U Craiova la Betfair

Pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, CFR si Universitatea Craiova vor inchide etapa a 10-a din Liga 1, luni, 1 octombrie, de la ora 21:00. Cele doua echipe au oferit meciuri frumoase in ultimele doua sezoane. Ambele echipe au mare nevoie de puncte pentru a se mentine in plasa FCSB in lupta pentru titlu si sunt indeplinite toate premisele pentru o partida spectaculoasa.

Oaspetii vor incerca sa-si ia revansa, dupa ce au pierdut Supercupa Romaniei pe propriul teren, in debutul stagiunii. Plaseaza un  pariu simplu, cu miza cel putin 50 de ron si cota minim 1.50, pe orice selectie a acestui meci si Betfair iti va acorda un Pariu Combinat Bonus de 50 de ron pe care il poti folosi pe orice meci de fotbal

Cum beneficiezi de un pariu asigurat pe CFR Cluj – U Craiova?

  1. Acceseaza contul tau Betfair sau deschide unul de pe acest link special.
  2. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci sau live, cu miza minim 50 de ron si cota minim 1.50 pe orice selectie a meciului CFR Cluj – U Craiova din 1 octombrie.
  3. Indiferent de rezultatul pariului, primesti bonus un pariu combinat de 50 de ron ce poate fi folosit pe orice meci de fotbal.

Termeni si conditii:

  • Se califica doar pariurile plasate in Sportsbook cu bani reali.
  • Paruirile cu fonduri bonus, cele incasate, cele anulate sau cele rambursate nu se califica.
  • Vei primi pariul bonus in decurs de 12 ore de la terminarea meciului.
  • Bonusul este valabil 2 zile de la primire.
  • El poate fi pariat pe orice cota.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea bonusului.