Pariu pe suturi in meciul zilei dintre Serbia – Romania – 10.09.2018 – Vlad

Pariu pe suturi in meciul zilei dintre Serbia – Romania – 10.09.2018 – Vlad

Am terminat US Open cu bine si am bifat primul pronostic antepost de cand m-am alaturat echipei. Fotbalul “fara directie” din UEFA Nations League continua si in seara aceasta, iar protagonista este si nationala noastra, care merge la Belgrad din postura de underdog. Sansele sunt destul de mici ca echipa inaintata de Cosmin Contra sa puna probleme lotului puternic al sarbilor, insa date fiind absentele din tabara noastra, putem spera la o partida mai deschisa decat cea de acum 3 zile cu Muntenegru.

Serbia - Romania


Serbia va controla intreaga partida:
  • Dupa o noua semi-dezamagire in partida impotriva celor din Muntenegru, baietii de la nationala mare se indreapta sa dea piept cu favorita grupei, Serbia. Stadionul celor de la Partizan Belgrad va gazdui aceasta partida, ceea ce este un aspect foarte important. Gazonul cu cateva ore inainte de inceperea partidei a fost tuns “periuta”, iar iarba arata perfect, lucru ce va ajuta cu siguranta nationala Serbiei care este mai tehnica si va facilita un joc mai in viteza.
  • Multi cunoscand stilul de joc plictisitor pe alocuri a nationalei Romaniei ar tinde spre under mai degraba decat over in aceasta seara. Daca Pintili ar fi fost disponibil pentru noi la mijlocul terenului, cel mai probabil as fi fost total de acord cu ei. Astazi vom evolua fara respectivul inchizator, fara Vlad Chiriches si probabil si fara Eric Bicfalvi. Nicicare nu sunt o pierdere in ceea ce priveste jocul in viteza, ba chiar ajuta faptul ca nu vor fi prezenti.
  • Serbia este o echipa care era destul de aproape sa se califice mai departe in optimi la Cupa Mondiala. Au luptat pana in ultima secunda in partida cu Elvetia (si au avut si un penalty neacordat parerea mea), iar cu Brazilia, si-au aratat totusi limitele. Cu jucatori care joaca la cel mai inalt nivel precum Mitrovic (Fulham), Tadic (Ajax Amsterdam), Matic (Manchester United) si multi altii, ma astept ca echipa gazda sa puncteze macar de 2 ori pe tabela si sa-i faca si pe jucatorii nostri sa iasa la joc.

Pronostic principal:
Serbia - Romania
Pronostic plasat la Netbet