Pariu special in cota 2 si bonus 50 RON indiferent de rezultat 23.10.2018

Ponturi fotbal Juventus vs Atalanta

Pariu special in cota 2 si bonus 50 RON indiferent de rezultat 23.10.2018

Cum in aceasta saptamana se joaca meciuri contand pentru runda a treia din grupele Champions League si Europa League, avem parte de o multime de pariuri speciale si bonusuri.

M-am hotarat sa ne bazam pe un pariu special in meciul Manchester UTD – Juventuns, iar indiferent de rezultat vom lua bonusul de 50 RON oferit de Betfair. In primul rand alegerea iti poate apartine, insa o sa va prezint un pronostic interesant cu sanse mari de reusita, astfel ne vom baza pe Cristiano Ronaldo si pe starul Dybala.

Cunoastem faptul ca pentru Cristiano Ronaldo aceasta confruntare va fi una speciala avand in vedere perioada petrecuta pe Old Trafford, iar aces aspect o sa il motiveze si mai tare. Pe cealalta parte discutam despre starul Dybala, un jucator incredibil ce poate face diferenta in orice moment. Ma astept sa iasa in evidenta in aceasta partida si sa demonstreze ca perioada buna nu este una intamplatoare.

Va intrebati cum putem beneficia de bonusul de 50 RON, indiferent de rezultat?

Agentia de pariuri online Betfair, cea mai mare agentie de pariuri din lume, ofera un bonus Sportsbook de 50 de ron celor care plaseaza un pariu simplu, de cel putin 100 de ron, pe orice selectie cu cota minim 1.50 din meciurile din Champions League care se desfasoara marti, 23 octombrie.

 

Astfel jumatate din suma pariata ne este returnata pe data de 24.10.2018 sub forma de bonus si ne putem bucura de un nou pariu, insa noi putem bifa fara prea mari probleme si pronosticul de astazi.

sursa foto: sport.virgilio.it

  • Manchester UTD – Juventus 
  • Pronostic: Cristiano Ronaldo minim un sut pe poarta si Paolo Dybala minim un sut pe poarta

Deschide un cont Betfair si primesti pana la 450 de ron!

BONUS 50 RON + DETALII – CLICK AICI!