Pariu special pe echipele oaspete in preliminariile Champions League – 28.08.2018 – Vlad

Champions League

Pariu special pe echipele oaspete in preliminariile Champions League – 28.08.2018 – Vlad

Play-off-ul din UEFA Champions League reprezinta ultimul hop pentru echipele ajunse pana in acest punct pentru a accede in grupe, acolo unde adevarata actiune se intampla si acolo unde este “masa bogatiilor”. Pentru acest lucru, astazi si maine vom asista la 6 partide (numar redus de meciuri, deoarece formatul a fost schimbat incepand cu acest an) si ma astept ca echipele oaspete sa puna mai multe probleme gazdelor decat bookmakerii considera.

Avem parte de meciuri echilibrate in retur:
  • La ora actuala, nicio echipa nu poate sa paseasca pe gazon in partida retur si sa considere ca deja a transat calificarea, nici macar cei de la Ajax Amsterdam (au mai facut greseala asta acum cativa ani la Bucuresti si i-a costat scump). Tocmai din acest motiv, ma astept ca majoritatea echipelor oaspete sa fie mai dornice sa inscrie decat echipele gazda. In pozitia de “obligata sa marcheze pentru a se califica” se afla in momentul asta Benfica, Videoton, Young Boys Berna si Bate Borisov. Acestea constituie deja 4 din cele 6 echipe oaspete pe care mizam, iar premisa respectiva este una imbucuratoare.
  • Pe langa acestea, o avem pe Ajax Amsterdam, probabil cea mai puternica echipa din punct de vedere ofensiv din acest intreg play-off de UEFA Champions League si Steaua Rosie Belgrad, care cu siguranta nu merge la 0-0 inapoi in Austria. In partidele tur, aceste echipe au inscris cumulat 8 goluri si au incasat tot atatea, iar linia aceasta mi se pare destul de joasa si buna de profitat!
Pronostic: Echipele oaspete marcheaza peste 5.5 goluri in Champions League (marti-miercuri)

Champions League

Sursa foto: uefa.com