Pariu special pentru meciul zilei din Bundesliga – 31.08.2018 – Vlad

Bundesliga

Pariu special pentru meciul zilei din Bundesliga – 31.08.2018 – Vlad

Astazi incepe o noua etapa in campionatul din Germania, iar balul este deschis de partida dintre Hannover 96 si Borussia Dortmund. Dupa ce ziua de ieri a fost presarata cu surprize prin Europa League (totusi am bifat ambele pronosticuri speciale de la partida FCSB-ului), ne continuam parcursul si ne focusam in continuare atentia pe speciale.

Bundesliga
Bundesliga nu ofera multe intreruperi:
  • Se spune deseori ca poporul german este unul din cele mai avansate din lume mai la toate capitolele. Cel putin in fotbal, cand vine vorba de tehnologia VAR, asa este. Daca in Spania, Italia sau alte campionate aceasta deabea a fost introdusa si se “improvizeaza” cu ea, in Bundesliga ea a fost prezenta si sezonul trecut si acest lucru se vede in modul de joc al echipelor si in modul de arbitraj al oamenilor de la centru.
  • In prima etapa desfasurata, media de faulturi in Bundesliga s-a invartit in jurul a 21 de astfel de intreruperi pe partida. Asadar, linia oferita de 27.5 de cei de la Betano era una destul de mare, luand in considerare ca o singura partida din etapa trecuta a atins borna de 27 de faulturi (Werder – Schalke), iar in rest, cea mai mare cifra a fost 23, atinsa in cateva partide.
  • In unica partida din campionat a celor de la Hannover, s-au inregistrat doar 11 faulturi in intreaga partida, pe cand Borussia a bifat un total de 19 in partida cu Leipzig. In ultimele 3 partide directe dintre aceste doua echipe, cifra de 27.5 faulturi nu a fost depasita. De mentionat mai este si faptul ca linia oferita de cei de la Netbet este situata la 24.0 pentru acest pariu!
Pronostic principal:Bundesliga

Notificare: Linia de la Betano a fost mutata la 25.5. Consider ca si aceasta linie este inca accesibila pentru pariul de over, insa va indemn sa pariati cu mai multa precautie!

Daca inca nu ai cont deschis la BETANO, astfel te invit sa profiti de bonusul 100% pana in 500 RON!

CLICK AICI!