Pariul zilei din Uefa Champions League vine din Belarus – 14.08.2018 – Vlad

Uefa Champions League

Pariul zilei din Uefa Champions League vine din Belarus – 14.08.2018 – Vlad

Astazi se vor disputa toate mansele retur a preliminarilor Uefa Champions League din turul al 3-lea. Acest lucru este cauzat de faptul ca maine este programata Super Cupa Europei dintre Real Madrid si Atletico Madrid. Am trecut toate meciurile de astazi printr-o analiza destul de amanuntita si am reusit sa cer si sa si primesc acest pariu de la cei de la Betano prin optiunea “Cere un pariu” pentru BATE Borisov – Qarabag.

In partida tur au fost multe intrari criminale:

  • Va dau cuvantul ca daca in partida tur ar fi arbitrat un arbitru din Spania, Portugalia sau Romania, meciul s-ar fi terminat cu 10 galbene, 2 rosii si cateva certuri ale jucatorilor pe teren. In general echipele din Kazahstan, Armenia, Azerbaijan fragmenteaza extrem de mult jocul. Nu a fost insa cazul pentru cei de la Qarabag in meciul tur, intrucat au fost nevoiti sa atace. In schimb, BATE Borisov a practicat un joc foarte “murdar”, cu faulturi si intrari grosolane, ei incasand si cele 3 cartonase galbene ale partidei aratate de arbitrul suedez Andreas Ekberg care a fost ferm pe pozitii intreg meciul si a lasat legea avantajului destul de mult.
  • De-alungul acestor preliminarii, ambele echipe au avut meciuri atat cu foarte putine faulturi inregistrate (10), cat si cu foarte multe (aproape 40). Tendinta acestui pariu in mansele tur-retur este ca in partida secunda, spiritele sa fie mai incinse. Dupa evenimentele din partida castigata de BATE Borisov cu 1-0, ma astept ca ambele formatii sa vina cu o oarecare ranchiuna si “ura reciproca” in teren astazi dorindu-si calificarea. Vad foarte posibile chiar si 15 faulturi intr-o repriza in cazul in care lucrurile degenereaza pe tabela de marcaj. 
  • Arbitrul din Latvia, Andris Termianis, va avea cu siguranta o misiune dificila astazi. Singurul meci european arbitrat de acesta in acest nou sezon a fost partida dintre Sevilla si Ujpest, atunci cand s-au produs 23 de faulturi intr-un sec 4-0 pe teren andaluz. Chiar si in acea partida, arbitrul a aratat un cartonas rosu si numeroase galbene.

Pronostic:

Uefa Champions League
Pariul a fost plasat la Betano.

Edit: 

  • Astazi e a doua oara cand sunt pus in ipostaza de a “updata” un articol din cauza ca linia a fost schimbata in favoare pronosticului initial. Noua linie oferita de cei de la Betano este urmatoarea, cu cota chiar scazuta fata de cea a noastra:

Uefa Champions League

Sursa foto : uefa.com