Pariul zilei vine din campionatele de top ale Europei – 02.11.2018 – Vlad

Pariul zilei vine din campionatele de top ale Europei – 02.11.2018 – Vlad

Prieteni, pentru astazi incepem cu o recomandare din fotbal, in care imi pun destul de multe sperante. Ligile de top au revenit dupa pauza luata pentru meciurile de Cupa si cu siguranta vom vedea ceva surprize in acest weekend

Napoli si PSG se pregatesc de Champions League: 

  • Pariul plasat de mine pleaca de la 2 premise. Prima dintre ele este faptul ca Napoli si Paris Saint Germain sunt cu gandul in cu totul alta parte inainte de aceasta partida. Carlo Ancelotti a declarat el insusi ca campionatul il intereseaza foarte putin in comparatie cu Champions League. Meciul impotriva parizienilor va fi unul cu o incarcatura foarte mare pentru ei si ma astept ca ambele formatii sa-si menajeze jucatorii cheie.
  • Prin urmare, atat Empoli, cat si Lille ar avea in teorie mai multe sanse de a inscrie in partidele respective decat in mod obisnuit.
  • A doua premisa este forma excelenta de moment a Craiovei si a celor de la Eintracht Frankfurt. Daca Craiova pare revitalizata de ultimele rezultate, Frankfurt de asemenea este pe val si da de una din cele mai slabe echipe din Bundesliga la ora actuala.
  • Daca ar fi sa ne luam strict dupa ultimele intalniri directe intre echipe (in formatul gazda – oaspeti cum sunt si in seara aceata), Craiova si Lille au izbutit sa inscrie doar ele doua un cumul de 3 goluri.

Pronostic:

Pariul zilei