Pariuri antepost – Cate goluri vedem in turul II preliminar din Europa League? – 25.07.2019

Pariuri antepost – Cate goluri vedem in turul II preliminar din Europa League? – 25.07.2019

Acum mai putin de o luna, eu si colegul meu Andrei Cinculescu va propuneam un pronostic antepost pe runda secunda din grupele de la Copa America. Daca va amintiti, atunci am reusit sa bifam acel pronostic. Astazi se pare ca ne-am pus iarasi de acord si am ales amandoi sa mizam pe un recital de goluri in partidele de astazi din Europa League.

Meciurile de astazi din prima mansa a turului II preliminar din Europa League debuteaza de la ora 16:30. Avem chiar si 3 echipe romanesti angrenate in aceste meciuri, fiind vorba despre FCSB, Universitatea Craiova si Viitorul.

Recomandarea zilei

Multe echipe vor sa rezolve calificarea inca din mansa tur

  • Astazi pe parcursul zilei se vor disputa nu mai putin de 40 de partide in prima mansa a turului II din preliminariile Europa League. Cei de la Superbet in sfarsit si-au facut curaj si ne-au oferit o linie pentru goluri marcate in aceasta competitie (in turul I nu au oferit acest tip de pariu).
  • In turul precedent, in ziua de joi, s-au jucat de fiecare data 43 de partide. In mansa tur s-au inregistrat nu mai putin de 130 de goluri, iar in mansa retur (fara a contabiliza golurile marcate in prelungiri) s-au marcat 121 de goluri. Cu totii stim ca, Europa League este o competitie a surprizelor si mereu exista cateva meciuri ale caror scoruri sunt greu de inteles/digerat.
  • Avem destul de multe dueluri dezechilibrate. Printre acestea, cele mai notabile unde ne asteptam la goluri ar fi Wolves – Crusaders, Utrecht – Zrinjski, Flora – Frankfurt, Connah’s – Partizan, Rangers – Niedercorn si Espanyol – Stjarnan.

Pronostic: Peste 107.5 goluri marcate in Europa League (joi 25.07)

Europa League

Info: Pariul se gaseste la sectiunea “Speciale” (dreapta sus). De acolo, trebuie selectat Fotbal – Total goluri competitie pentru a da exact de acest pariu.

BENEFICIAZA DE 3 BONUSURI DE 500 RON LA SUPERBET<<<

Multa bafta si pariati responsabil!