Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Ponturi Australian Open – Dublele greseli ne pot aduce un profit frumos – 07.01.2020

ponturi tenis

Ponturi Australian Open – Dublele greseli ne pot aduce un profit frumos – 07.01.2020

Ponturi Australian Open – Anul trecut nu am pierdut aproape niciun pariu antepost de acest tip. La fel imi propun sa se intample si acum. Daca anul trecut am debutat cu acest antepost la AO pe duble greseli, in 2020, facem la fel, doar ca baietii au micsorat linia cu aproape 200 de unitati si suntem obligati sa dam in linia de over.

Australian Open va debuta din 20 ianuarie si transmisiunea va fi oferita de catre cei de la Eurosport.

Ponturi Australian Open

Statistica este de partea noastra la Australian Open

  • Anul trecut linia pentru acest pariu era 1111.5! Pentru mine este dovada suprema ca baietii astia de la Betano ori sunt neseriosi, ori extrem de lenesi. Nu ai cum sa pui linia pentru o statistica doar bazandu-te pe ce s-a intamplat cu un an in urma. Pur si simplu nu ai cum!
  • Eu nu am avut un “MAX” foarte mare, dar va sugerez sa dati tare in linia asta cat inca mai tine (eu am prins-o la 920.5). Cronologic, din 2016 pana acum am avut asa: 1040, 1087, 1074, respectiv 937 anul trecut. Media duce clar peste 1000! In opinia mea este vorba de un VALUE BET destul de mare.
  • Fiind inceput de sezon, multi jucatori vor fi proaspeti, insa vor fi predispusi sa greseasca si sa se grabeasca la multe faze. Am vazut acest aspect deja si la aceste prime turnee pregatitoare.
Info: Ca sa gasiti sectiunea pentru pariuri speciale. Mergeti la tenis, apoi Australian Open si “Pariuri speciale”.
Multa bafta si pariati responsabil, iar in acest articol gasiti tot ce ati dori sa stiti despre Grand Slam-ul Australian Open.

CITESTE SI

More in Australian Open