Connect with us

Pariuri antepost

Ponturi pariuri speciale etapa Premier League 2020

Ponturi pariuri speciale Premier League

Ponturi pariuri speciale etapa Premier League 2020

Va aduc la cunostinta doua optiuni de pariu foarte interesante pentru meciurile din etapa a 7-a din Premier League. Inainte de a le dezvalui, haideti sa trecem putin prin fiecare meci pentru a fi mai informati. Nu uitati ca meciurile de Premier League pot fi vizionate in Romania pe Eurosport.

Ponturi pariuri speciale etapa Premier League 2020 – sambata 

 

Everton – Manchester United
 • Everton, acasa, a marcat in fiecare meci in acest sezon de Premier League. Totodata, au o medie totala de 4.86 cornere.
 • Manchester United, in deplasare, a inscris de fiecare data, 3 goluri sau mai multe. Acestia au inregistrat pana acum, o medie de 5.67 cornere.
Crystal Palace – Leeds
 • Crystal Palace, acasa, a inscris in fiecare meci, indiferent de rezultatul final. Tot ei au obtinut o medie de 4.86 cornere per meci.
 • Leeds, in deplasare, a inscris de fiecare data, iar in 2 din 3 meciuri, fix 3 goluri. Pana in aceasta etapa, au obtinut o medie de 6 cornere per meci.
Chelsea – Sheffield United
 • Chelsea a avut un singur meci in care nu a marcat acasa: 0-2 cu Liverpool. In rest, au inscris 3 sau mai multe goluri. Apetitul ofensiv i-a determinat sa obtina o medie de 5.29 cornere.
 • Sheffield United, desi are infrangeri pe linie in meciurile din deplasare, a reusit sa marcheze in 2 din ultimele 3 deplasari. Cu o formatie mult schimbata fata de sezonul trecut, au o medie de 4.57 cornere.
West Ham – Fulham
 • West Ham, in primul meci acasa, contra celor de la Newcastle, au reusit performanta negativa de a nu marca. In rest, poate cel mai important gol, a fost cel din 1-1 cu Manchester City. West Ham, insa are o medie slaba de cornere, 4.14.
 • Fulham are o singura deplasare, unde nu a inscris, in acest sezon de Premier League. De asemenea, si ei au o medie modesta de cornere, 3.71.

Ponturi pariuri speciale etapa Premier League 2020 – duminica

 

West Brom – Tottenham
 • West Brom este o echipa destul de inchisa cand joaca acasa. Au inscris, o singura data, 3 goluri, intr-un 3-3 cu Chelsea. Sunt ultimii din Premier League la media de cornere: 2.71.
 • Tottenham este o forta in meciurile din deplasare, castigandu-le pe toate. Se afla undeva in zona de mijloc a clasamentului, privind media de cornere, cu doar 4.71.
Leicester – Wolves
 • Leicester a dezamagit destul de tare in meciurile de acasa, castigand o singura data, 4-2 cu Burnley. Detin, totusi, o medie decenta de cornere pentru acest inceput de sezon: 5.43
 • Wolves a inscris in 2 din cele 3 deplasari pe care le-a facut pana acum. Se afla in jumatatea inferioara a clasamentului mediei cornerelor cu 4.29.
Manchester City – Liverpool
 • City a inregistrat o infrangere surprinzatoare, 2-5 cu Leicester, dar a reusit sa inscrie si in celelalte 2 partide disputate acasa pana acum. Se cunoaste faptul ca este o echipa ultra-ofensiva, tocmai de aceea au o medie de 6.67 cornere.
 • Liverpool a inregistrat in deplasare, cea mai usturatoare infrangere a sa: 7-2 cu Aston Villa. Faptul ca au marcat si in celelalte partide disputate in deplasare este un lucru bun pentru noi. Au cea mai mare medie de cornere din Premier League la momentul actual: 6.71.
Arsenal – Aston Villa
 • Arsenal a avut un singur meci disputat acasa in care nu a marcat, 0-1 cu Leicester. Asemeni rivalilor traditionali, Tottenham, au o medie modesta de cornere: 4.71.
 • Aston Villa a aratat foarte bine in fiecare deplasare pe care a avut-o pana acum. Au inregistrat un singur semi-esec, 1-1 cu West Ham, in rest au castigat. Se afla pe locul 3 la media de cornere, avand o medie de 6.50 pana acum.

Stiind aceste informatii acum, pot dezvalui faptul ca cei de la Betfair ne vor ajuta in a seta doua pariuri antepost pentru etapa 8 din Premier League.

Pariul special poate fi gasit, accesand meniul campionatului Englez, la sectiunea Speciale.

More in Pariuri antepost