Connect with us

Meciul zilei

Vlad mizeaza peste 4500 RON pe un pariu din noul sezon Formula 1 – 14.03.2019

Formula 1

Vlad mizeaza peste 4500 RON pe un pariu din noul sezon Formula 1 – 14.03.2019

Sunt mai putin de 24 de ore pana la primul antrenament oficial al noului sezon din Formula 1 si in sfarsit am hotarat sa „apasam tragaciul” pe un pariu antepost pe care l-am ochit de mult. Incepe distractia in Australia, iar sambata dimineata vom asista cu foarte mult entuziasm la calificari.

Imagine similară

Ferrari intra in noul sezon drept favorita:
  • Lewis Hamilton si-a adjudecat un nou titlu de campion mondial cu destul de multa lejeritate pe finalul sezonului trecut. Sebastian Vettel a facut cateva greseli costisitoare, motiv pentru care foarte multe capete au cazut la Ferrari (in principiu in ceea ce priveste conducerea) si de asemenea, a fost adus si „wonder kid”-ul din Formula 1, Charles Leclerc la echipa, in locul veteranului Kimi Raikkonen.
  • In cele doua saptamani de teste de la Barcelona, Ferrari si-a aratat clasa in ceea ce priveste ritmul de cursa. Aripa fata a baietilor de la „Scuderie” se pare ca este momentan factorul decisiv comparativ cu Mercedes si Red Bull (in jurul carora planeaza foarte multe intrebari referitoare la motorul Honda).
  • Lewis Hamilton si cei de la Mercedes au afirmat in repetate randuri ca momentan sunt inferiori celor de la Ferrari si ca vor avea nevoie de timp de ajustare. Charles Leclerc este un pilot foarte talentat. Acesta i-a facut doua promisiuni tatalui sau in momentul in care era pe patul de moarte in 2017. Daca pe prima si-a tinut-o, pe a doua spera s-o realizeze in sezonul acesta alaturi de Ferrari, anume sa castige Campionatul Pilotilor. Fiind in cea mai buna masina si cu talentul pe care-l are, mi se pare aproape imposibil ca in 21 de curse sa nu prinda podiumul macar o singura data. Sunt circuite precum Monaco sau Hungaroring care-l avantajeaza clar, insa este posibil ca acest bilet sa fie castigator inca de la Melbourne.
Pronostic:

Formula 1

Info: Pariul a fost si la Unibet (initial in cota de 1.20, apoi 1.17 si apoi scos din oferta), iar la Betano, cota a scazut de la 1.22 la 1.15. Chiar si asa, eu personal nu as fi dat o cota mai mare de 1.02 pentru acest tip de pariu.

Deschide AICI cont la Betano >>>

More in Meciul zilei