Pariuri Europarlamentare: Iesim la vot si putem toti castiga la pariuri – 20.05.2019

Pariuri europarlamentare

Pariuri Europarlamentare: Iesim la vot si putem toti castiga la pariuri – 20.05.2019

Am intrat pe ultima suta de metri inainte de duminica alegerilor europarlamentare. Daca nu stii inca daca sa iesi sau nu la vot duminica, uite aici un motiv in plus sa o faci!

Disclaimer: Nu am nicio culoare politica, dar tin la tara asta si-mi voi exercita de fiecare data dreptul civic de a vota si fie ca pariati acest pronostic sau nu, la fel ar trebui s-o faceti si voi!

Imagine similară

Daca inca nu ai cont, deschide AICI cont la FORTUNA

  • Se frecventa pe internet ideea cum ca daca toata lumea ar paria pe un partid cu cota 100+ si prezenta la vot ar fi de peste 80% din aceasta pricina, toata tara s-ar imbogati. Sincer, ar trebui facuta o campanie online din timp la urmatoarele alegeri, cu marketing agresiv si poate reusim sa ajungem una din cele mai bogate tari ale Europei, “pe smecherie”, asa cum ii place romanului.
  • Lasand gluma la o parte, eu va invit sa va exercitati dreptul de vot, atat la alegeri cat si la referendum (care are nevoie de minim 30% prezenta ca sa fie aprobat). Conform unor sondaje serioase, realizate pe esantioane de 1000+ oameni si la intervale de timp diferite in ultimul/ultimii ani, prezenta la vot pentru niste alegeri europarlamentare este asteptata sa fie una record in Romania.

  • INSCOP – sugereaza o prezenta de minim 39.2% “sigura” din partea populatiei, insa din cei care au luat parte la, doar 11% s-au exprimat ca NU merg la vot, pe cand 25.5% inca nu erau hotarati sau nu stiau. Asta ne ramane cu 63.5% din romani care si-au exprimat favoritismul catre un anumit partid/ candidat independent.
  • KANTAR (Romania incepe de la pagina 117) – un sondaj realizat pentru fiecare tara din Europa care va tine alegeri europarlamentare indica de asemenea un interes mai ridicat pentru vot in acest an.
  • FACTORUL X – La alte alegeri de pana acum, iti trebuia viza de flotant ca sa votezi altundeva decat acolo unde erai asteptat sa votezi. La aceste alegeri din 2019, POTI VOTA DE ORIUNDE, de exemplu daca esti student si duminica aceasta esti in orasul unde studiezi, nu mai ai nicio scuza, deoarece poti vota oriunde. La fel se aplica si celor din diaspora, care pot vota la ORICE sectie de votare deschisa in strainatate.
Pronostic: 

Europarlamentare

Deschide cont acum la FORTUNA si iesi la VOT!

Apasa pe butonul de mai sus si profita de bonusul de 300 RON cashback, astfel suntem sigur ca indiferent de ce se intampla noi avem de castigat.

Recomandare secundara:
  • Un alt aspect interesant al acestor alegeri este acela ca Alianta USR+Plus a prins tractiune destul de mare in ultimele luni. Atat din ce observ in social media, cat si din sondajele mentionate mai sus, in cel mai negru scenariu pentru USR+Plus, acestia termina cu 12-13%, iar cei de la ALDE, in cel mai euforic scenariu termina tot in aceeasi plaja.
  • In concluzie totusi, mergem pe cazurile medii sau chiar cel pozitiv pentru USR+Plus (care continua sa creasca in sondaje, iar cota la castigarea alegerilor de la 25.00 sau 30.00 cat era acum cateva luni a ajuns chiar la 7.00 la unele case de pariuri!).

Multa bafta si pariati responsabil!

Scris de: Vlad PV si Gabriel Alexe