Pariuri gratuite de 10 ron pentru campioanele din Spania si Anglia

Pariuri gratuite de 10 ron pentru campioanele din Spania si Anglia

Urmarind promotiile lansate de casele de pariuri in aceasta perioada in care incep majoritatea competitiilor de top din Europa, mi-a atras atentia una dintre promotiile agentiei de pariuri online Betfair.

Agentia ofera pariuri gratuite de 10 ron de fiecare data cand echipa pe care ai  pariat antepost ca va castiga campionatul in Spania sau Anglia va triumfa la o diferenta de cel putin doua goluri in campionat. Valoarea relativ mare a pariului antepost (125 ron/25€/£/$) ar putea sa ne sperie, dar pariul este practic asigurat. Click aici si vei afla toate detaliile despre promotie.

Cum iti asiguri pariul initial cu pariuri gratuite de 10 ron

Barcelona a dominat autoritar campionatul spaniol in sezonul trecut. Catalanii au avut o vara prolifica in ceea ce priveste transferurile, ei aducandu-i pe Langlet, Malcom si Arthur. Prin aceste mutari ei si-au consolidat apararea si mijlocul terenului. In noul sezon ar putea profita si de plecarea lui Ronaldo de la singura echipa care ii contesta titlul in Spania. Cota de 1.80 pe care Betfair o afiseaza pentru un nou titlu castigat de Barcelona are practic peste 50% sanse de reusita.

Acelasi lucru se intampla si in Anglia, unde Manchester City a domninat autoritar (100 de puncte, 19 puncte avans, 106 goluri marcate, 32 de victorii). Aici situatia este putin mai complicata, Liverpool si Manchester United putand contesta in orice moment suprematia ,,cetatenilor”, ca sa nu mai vorbim si de eventuale surprize (vezi Leicester). Cota lui City pentru un nou titlu este de 1.61. Elevii lui Guardiola sunt favoriti si la castigarea Ligii Campionilor, cu o cota de 6.50.

Ambele formatii au castigat in sezonul trecut cate 22 de meciuri in campionat la diferenta de cel putin doua goluri. Ele au forta ofensiva sa repete aceste performante. Daca doua dintre aceste pariuri gratuite plasate la cote de 6, 7 ar fi castigatoare, am recupera practic investitia (125 ron).

Aici gasesti unele dintre cele mai interesante pariuri antepost!