Connect with us

Top agentii online pentru pariuri live

Top case de pariuri live 2021

Pentru pariuri live trebuie sa te implici mult mai mult, nu poti sa fii un parior de ocazie si sa ai rezultate la pariuri live. La aceste tipuri de pariuri trebuie mereu sa fii „in priza”, sa urmaresti multe meciuri si sa ai o strategie. Cu pariurile live poti obtine cote mai bune decat la pariurile pre-meci, dar trebuie sa stii cand anume sa plasezi pariurile, practic daca ai ratat momentul si s-a dat un gol, ti-ai ratat sansa. Tine cont ca atunci cand pariezi live trebuie sa urmaresti meciul pentru a vedea cine domina jocul, cine are ocazii, o statistica de pe flashscore nu este suficienta.

Oferta pre-meci vs. live

Casele de pariuri online pot avea o oferta excelenta la pariuri pre-meci, sa aiba sute de evenimente din sport pe zi, dar oferta se poate schimba in proportii mari atunci cand vine vorba de pariuri live. Diferentele incep sa se vada cu evenimente mai putin cunoscute dar si cu alte sporturi in afara de fotbal. Pentru cele mai bune meciuri de fotbal o sa gasim oferte similare la agentiile de pariuri online cu licenta din Romania, insa cand o sa analizam partidele din campionate mici sau din baschet, hochei, tenis si alte sporturi o sa observam diferente. Acum intervine selectia proprie, poate tu joci live pe handbal, iar o casa de pariuri care in general este de top, sa stea mai prost la acest capitol, deci automat pentru tine casa de top nu o sa fie potrivita.

Piete pariuri live online

Inca un aspect extrem de important in departajarea celor mai bune agentii pentru ponturi pariuri live este numarul tipurilor de pariuri disponibile la fiecare meci live. In 8 din 10 cazuri probabil vei folosi pariurile clasice, pe goluri, interval goluri, rezultat la pauza sau final, insa in acele 2 din 10 cazuri s-ar putea sa cauti un pariu mai special. Chiar daca nu le folosesti mereu, e bine sa stii ca le ai acolo, sau sa stii macar unde le gasesti atunci cand ai nevoie de ele. La fel cum am precizat si in paragraful de mai sus, in functie de sporturile alese optiunile vor fi diferite, pentru fotbal evident ca avem cele mai multe iar cu cat sportul este mai putin cunoscut cu atat numarul de pariuri scade.

Cum pot obtine cote mai mari la pariuri live

Haideti sa luam un exemplu simplu, sa zicem ca vrem sa pariem pe o favorita care are cota la victorie 1.30-1.40 inainte de startul meciului. Dupa startul meciului cotele incep sa creasca automat pentru 1 si 2 solist, si scad la X. De la startul meciului nu trebuie decat sa asteptam pana cota pe favorita devine mai buna, daca rezultatul de egalitate se mentine pana la pauza atunci am putea avea o cota de 1.70-1.80. E adevarat ca acum pronosticul in ciuda cotei marite devine putin mai riscant, pentru ca a ramas o singura repriza, dar daca favorita isi face jocul atunci poate sa obtina lejer victoria in 45 de minute. Acesta a fost doar in exemplu pe solisti, dar respectand acest model putem foarte bine aplica strategia la goluri si nu numai.

Urmareste meciurile pe care vrei sa pariezi

Este extrem de important sa urmaresti meciurile pe care vrei sa pariezi live, nu iti poti face o idee corecta despre desfasurarea evenimentului daca te uti doar pe cote sau pe statistici. Pentru a avea succes cu pariurile live trebuie sa ai un bun simt de observatie, daca in general te pricepi la un sport anume, nu inseamna ca o sa ai reusite la pariuri live. Aici rezultatele depind foarte mult de momentul in care faci pariul, daca il faci prea devreme prinzi o cota mai mica, dar daca astepti prea mult se poate marca un gol si ratezi sansa pariului. Pentru a-ti testa calitatile de parior live incearca sa faci niste pariuri virtuale, sa vezi cum te descurci inainte de a juca pe bani reali.

Strategii de urmat la pariuri live

Una dintre cele mai bune metode prin care putem inregistra castiguri constant prin pariuri live sunt pariurile pe goluri la final de reprize. Alege insa partidele dezechilibrate, care au o favorita si asteapta minutul 30′, daca scorul este nul atunci mizeaza pe cel putin un gol pana la pauza – vei primi o cota buna si sunt sanse ridicate sa se inscrie. Mai poti selecta aceasta optiune daca echipa cu sansa a 2-a deschide scorul devreme. Cornerele sunt si ele aducatoare de profit, insa doar pe final de meci, chiar prelungiri. Se merita pariat pe cornere doar daca echipa favorita cauta victoria, ataca cu tot efectivul deci obtine multe lovituri de la colt. Aceasta este doar o teorie, in mod normal echipa in dezavantaj va ataca pe final cu toate resursele si asa apar faze de poarta, goluri si cornere, dar inainte de a baga bani in aceste pronosticuri urmariti meciul, sa vedeti daca partida decurge asa cum ar fi normal. Nu trebuie sa uitam nici de oferte pentru ca avem bonusuri pariuri dedicate pentru pariurile live la agentiile de top prin care putem sa ne imbunatatim profitul.