Pariuri online
Promotii pariuri online
In ultimii ani mai toate activitatile pe care obisnuiam sa le facem in offline s-au mutat pe internet. Inclusiv cand vorbim de pariuri online. Iar aici lucrurile au evoluat enorm in ultima perioada. Aceste lucruri sunt in favoarea utilizatorilor, care au la dispozitie un numar foarte mare de agentii din care sa aleaga, bonusuri si oferte generoase – toate la un singur click/atingere distanta. Niciodata nu a fost mai ușor sa ne bucuram de pariuri in cel mai simplu mod posibil si 100% in singuranta. ONJN a legalizat în 2015 aceasta industrie in Romania, iar acum avem o mulțime de agenții de top la care putem plasa pariuri pe sporturile preferate, politică și divertisment.
Cum pariezi online?
Ușor, ușor tot mai mulți pariori aleg mediul online pentru a miza pe echipele, jucătorii și sporturile preferate, iar motivele sunt numeroase – cote mai bune, bonusuri de bun venit, confort, promoții, posibilitatea de a urmări în direct evenimente sportive și altele.
Pentru a paria online, ai nevoie să parcurgi 3 pași destul de simpli.
- Deschizi cont la una din agențiile de pariuri online legale în România
- Efectuezi o depunere (vezi că sunt și agenții la care primești bonus fără depunere – vezi aici oferte)
- Plasezi pariurile dorite
Toate agențiile de top pot fi accesate și de pe mobil. Ideal ar fi să descarci aplicațiile dedicate, deși te poți conecta și din browser.
Verifică-ți contul imediat ce-l deschizi!
Dacă nu ești familiarizat cu pariurile online, ar fi bine să ții cont de faptul că orice cont la pariuri trebuie verificat (am scris aici de ce) în maxim 30 de zile de la deschidere. Eu te sfătuiesc să faci verificarea contului imediat.Asta deoarece merge mai repede decât la o eventuală primă retragere. În plus, dacă totul este în ordine (ai trecut corect datele personale, adresă, telefon), verificarea contului se face rapid. Undeva între câteva minute și câteva ore.
Verificarea contului se mai numește și KYC – prescurtarea de la britanicul Know Your Customer = Cunoaște-ți clienții. De regulă, se face prin trimiterea unei poze/scanări de pe actul de identitate, verificare mail, telefon. Uneori se cere și dovada adresei la care locuiești (trimiți o factură sau un extras bancar pe numele tău).
