Pariuri pe tenis – COTA 10 la Australian Open (21.01.2018)

Ponturi pariuri tenis

In fiecare zi din urmatoarele doua saptamani de zile, vom avea COTA 10 zilnica din tenis, cota marita de care beneficiaza orice jucator care se inscrie la NetBet si care isi alege ca prim pariu o cota minima de 1.20. Practic daca ati pus ochii o cota minima de 1.20 din tenis, veti primi cota marita de 10.00. Noi va vom propune in fiecare zi un pariu recomandat de noi pe care sa il incercati la cota 10.

In noapte de sambata spre duminica va debuta faza optimilor de finala de la Australian Open, iar cotele zilnice de 10 marite la NetBet continua. Noi avem o propunere interesanta daca vreti sa incercati COTA 10 din aceasta noapte si anume mizam pe victoria lui Marin Cilic contra lui Carreno Busta. Jocul este programat in jurul orei 03:30, iar Cilic are clar prima sansa. Se anunta un meci interesant si destul de lung probabil, iar croatul s-a impus si in precedenta intalnire directa, la Basel in urma cu an an si trei luni.

Cota normala din oferta casei de pariuri este 1.24 in acest moment, insa veti primi COTA 10.00 daca urmati cei doi pasi de mai jos!

Pronostic Carreno Busta – Cilic: victorie Cilic (primiti cota 10 marita – vezi mai jos)

CUM OBTIN COTA 10.00 (NetBet)

  1. Inregistreaza-te la NETBET folosind linkul promotional si codul promotional TENIS.
  2. Pariaza cel putin 40 RON pe ”Victorie Cilic”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 400 RON. Daca pariul este pierdut primiti dublul mizei inapoi. De precizat ca doar 40 RON se multiplica la cota 10, restul sumei urmand sa aiba cota normala din oferta.

[su_button url=”/cota10-tenis” target=”blank” style=”soft” background=”#a60700″ color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 10 tenis – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here