Pariuri speciale: Romania ataca cu Ianis Hagi si Puscas 27.05.2019

Pariuri speciale: Romania ataca cu Ianis Hagi si Puscas 27.05.2019

Doar cateva ore ne despart de semifinala Euro U21, in care Romania intalneste favorita numarul 1 la trofeu, Germania. Meciul este programat astazi la ora 19:00, pe stadionul  Renato Dall’Ara din Bologna, din ale carui tribune peste 20.000 de romani, conform ultimelor cifre, vor sustine acest grup de tineri care ne-a readus bucuria fotbalului in suflete.

Parcursul entuziamant avut pana acum (victorii cu Croatia si Anglia, remiza cu Franta) ne indreptateste sa speram ca baietii nostri se vor califica in finala, chiar daca adversarii sunt detinatorii trofeului. Avem toate argumentele pentru a spera la un rezultat bun astazi in Italia, mai ales ca avem suportul unui stadion plin cu romani.

In primele doua confruntari Romania a reusit sa incadreze mingea pe spatiul portii de 16 ori, iar acest lucru este unul imbucurator. Dupa cum spune si titlul, jucatorii pe care ne vom baza astazi sunt si cei doi marcatori din primele 2 confruntari, Ianis Hagi, respectiv atacantul nostru Puscas. Cred ca astazi jocul lor o sa conteaza foarte mult pentru nationala noastra, asa ca ne vom baza pe amandoi, mai ales ca avem 50 RON bonus din partea agentiei online Betfair.

Avand la dispozitie acest bonus cred ca este si o oportunitate buna de a incerca o cota ceva mai mare.

  • Germania U21 – Romania U21
  • Pronostic: Ianis Hagi si George Puscas sa aiba minim un sut pe poarta

50 RON BONUS IN FIECARE SAPTAMANA FREE – JOACA ACUM>>>

O cota de 3.25 pentru doi jucatori ce au reusit sa marcheze si sa isi aduca aportul in compartimentul ofensiv. Nu este o cota de neglijat, asa ca daca va inspira incredere va sugerez sa profitati de bonusul de bun venit.

Daca nu aveti CONT puteti profita de urmatoarea promotie:

  • Pentru a beneficia de oferta trebuie sa inregistrezi un cont de pe linkurile GNT, introducand codul promotional ZBAN01. Pentru a lua bonusul trebuie sa faceti 5 pariuri de minim 50 RON fiecare, pentru fiecare pariu vei primi 100 RON bonus (freebet).

INSCRIE-TE ACUM SI INCASEAZA FREEBET-URILE>>>