Peru-Danemarca – Pronsotic de la Alex Iacob

Ponturi fotbal - Peru - Danemarca - Campionatul Mondial - Grupa C - 16.06.2018

Peru-Danemarca – Pronsotic de la Alex Iacob

Peru se întoarce la Cupa Mondială pentru prima dată din 1982, în timp ce Danemarca dupa ce a ratat ediția din 2014 revine anul acesta in Rusia.u Peru a avut o evoluție excelentă, câștigând cinci din ultimele șase meciuri, iar in ultimele 15 meciuri a castigat 10 dintre acestea. În ultimele cinci meciuri, Peru a marcat 10 goluri și a primit doar unul, fapt ce arata puterea lor în apărare. Peru este neînvinsa în ultimele 8 deplasari. La Campionatul Mondial Peru are doar 4 victorii din cele 15 meciuri pe care le-au jucat. Nu au reușit să înregistreze o victorie în ultimele șase meciuri de la Cupa Mondială.

Danemarca, pe de altă parte, va juca al 17-lea meci la Cupei Mondiale si au 8 victorii, iar in ultimele 11 meciuri au câștigat 4. Se îndreaptă spre acest meci cu Peru neînvinsa de 4 meciuri. 2 victorii cu Mexic si Panama si 2 egaluri cu Suedia si Chile. In aceste 5 meciuri au marcat 5 goluri și au primit 3. Danezii au pierdut doar 2 din ultimele 17 meciuri cu Jordan si Suedia și au marcat în 6 din ultimele 10 meciuri.

La acest meci voi juca un pronostic mai special si anume pe posesie.

Astazi voi miza pe un pronostic mai special si anume pe faptul ca atacantul danezilor si al celor de la Celta Vigo, Pione Sisto sa aibe cel putin un sut pe spatiul portii.
Cota este de 1.80 si mi se pare un pariu realizabil si interesant.