Peste sau Sub 2.5 goluri in Romania vs Serbia? Pariaza 10 ron si poti incasa 500 RON!

Romania vs Serbia? Pariaza 10 ron si poti incasa 500 RON!

Peste sau Sub 2.5 goluri in Romania vs Serbia? Pariaza 10 ron si poti incasa 500 RON!

Nu avem timp sa facem un sondaj de opinie, insa avem toate motivele sa credem ca varianta corecta la intrebarea din titlu este: Peste 2.5 (2-2 la Belgrad, tricolorii au o singura optiune – victoria, Serbia a marcat cate 2 goluri in fiecare din ultimele 2 meciuri). Totusi, sa nu uitam ce vremuri traim!

Intr-o lume normala, Barcelona si Real Madrid ar fi obtinut mai mult decat o victorie in ultimele 5 etape din La Liga, Napoli si Liverpool nu s-ar fi chinuit 90 de minute pentru a inscrie un singur gol, City nu ar fi fost invinsa de Lyon, chiar pe propriul teren, iar Claudiu Niculescu ar fi putut fi antrenor la Dinamo poate chiar timp de o luna (intreaga). Ah, am uitat, Gibraltar a reusit sambata seara prima victorie oficiala din istorie!

Bun, si acum ce sa facem? Sa nu mai pariem? Exclus, evident! Asa ca iata cum poti face rost de 500 RON la pariuri! Ai nevoie doar de un cont la agentia de pariuri online Netbet, 50 de lei depunere si un pariu de 10 ron! Restul e inspiratie, pentru ca trebuie sa intuiesti daca se inscriu Peste sau Sub 2.5 goluri in Romania vs Serbia – partida ce se desfasoara astazi, de la ora 16:00.

Iata ce trebuie sa faci pentru a paria la cota 50.00 pe piata ,,TOTAL GOLURI: PESTE/SUB 2.5” la Romania vs Serbia

  1. Inregistreaza AICI un cont la Netbet folosind codul bonus COTA50 (e selectat deja)
  2. Depune 50 RON de pe un card bancar (exclus Skrill, Neteller, Paysafe, Smith & Smith)
  3. Plaseaza primul pariu simplu, pre-meci, la cota normala, alegand ca se inscriu Peste sau Sub 2.5 goluri in Romania vs Serbia (doar cei inspirati vor castiga). Maxim 10 RON pot fi multiplicati cu cota speciala.
  4. Daca pariul tau e castigator, primesti 500 RON

Cei 500 ron sunt impartiti astfel: castiguri reale din cota normala plus BONUS din cota speciala, in maxim 72 de ore. Conditii de rulaj BONUS: trebuie pariat de 4 ori, in maxim 7 zile, pe cote de minim 1.60. Pariurile simple de tip handicap, sub/peste sau de tip forecast/tricast pe cursele de cai nu se ia in calcul la rulajul bonusului.

Click aici daca vrei sa vezi care sunt cele mai populare ponturi pentru meciul Romania vs Serbia!