Plaseaza pariuri cu marja 0% pe meciul PAOK vs Chelsea

Plaseaza pariuri cu marja 0% pe meciul PAOK vs Chelsea

Unul dintre cele mai interesante meciuri din cele 24 programate in prima runda din Grupele Europa League este cel dintre PAOK, formatie antrenata de Razvan Lucescu, si Chelsea. Chiar daca a ratat calificarea in grupele Champions League, PAOK a facut meciuri destul de bune in acest sezon, insa oaspetii au un debut de sezon excelent in Anglia, acolo unde sunt pe locul 1 dupa primele 5 etape, acumuland maximum de puncte, 15.

Daca vrei sa pariezi pre-meci, pe rezultatul final al acestui meci, tine cont ca agentia de pariuri online Betano a decis sa il includa in cele din categoria ,,marja 0%” – adica fara castiguri pentru casa. Astfel, poti profita de cotele excelente afisate in acest moment daca ai cont la Betano sau iti deschizi unul de AICI. In plus, daca echipa pe care ai pariat conduce cu doua goluri avans in orice moment al partidei, pariul este considerat castigator indiferent de evolutia ulterioara a scorului. Click aici sa vezi ce promotii mai ruleaza la Betano!

Cote PAOK vs CHELSEA

Victorie PAOK – 5.50 la Betano, in jur de 5.00 la alte agentii
Egal – 4.05 la Betano, in jur de 3.90 la alte agentii
Victorie CHELSEA – 1.74 la Betano, in jur de 1.68

Poate nu ti se par mari diferentele, insa pariorii profesionisti ne invata sa gandim pe termen lung. Sa zicem ca pariezi 100 ron pe Chelsea la Betano si castigi. Vei incasa 174 RON in loc de 168 RON, cu 6 RON in plus. Intr-un an asta ar insemna castiguri mai mari cu 2190 RON. Desigur, e multa teorie aici, insa la BETANO ai in fiecare zi meciuri cu MARJA 0%, asa ca nu mai sta pe ganduri! Verifica oferta ACUM!