Pontul zilei din hochei 07.02.2018 – Marius

Ponturi Hochei

Pontul zilei din hochei 07.02.2018 – Marius

Salutare prieteni, aici Marius Girba Alexandru. Va prezint pontul zilei din hochei si speram sa fie din nou castigator. Gasiti cateva informatii interesante putin mai jos.

Hochei, Suedia

IF Troja–Leksands, ora 20.00.

  • Gazdele se afla pe locul 12 din 13 echipe si lupta pentru salvare. Echipa are un golaveraj negativ si o forma slaba. O echipa timorata pe linia defensiva si o echipa fara vlaga, in ultimele doua meciuri echipa primit 9 goluri si a marcat doua. Echipa joaca fara agresivitate si se lasa condusa, mai ales cand joaca cu echipe foarte ofensive.

Case de pariuri online – bonusuri

  • Leksands este una dintre cele mai bune echipe din divizie, se afla pe locul 3. Golaversj pozitiv si un joc de echipa foarte bun. Multi jucatori de calitate pe liniile ofensive. Nu este intr o forma foarte buna, 2 infrangeri in ultimele 2 meciuri si trebuie sa castige astazi, pentru moralul lor si mai ales pentru ca cu o victorie astazi echipa trece pe locul 2. Este echipa mai buna din toate punctele de vedere si ar trebui sa castige acest meci obligatoriu. Chiar daca gazdele de astazi cu o victorie se apropie de scaparea diviziei si mai jos nu ii vad sa puna probleme echipei Leksands.

Recomandari:

Recomandarea principala: Leksands castiga meciul inclusiv OT(Prelungiri) la o cota de 1.50.

Recomandarea secundara:Leksands castiga Full Time la o cota de 1.85.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here