Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 – 20.01.2021

baschet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 - 20.01.2021 - Mizam pe 4 evenimente

Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 – 20.01.2021

Multe evenimente sportive astazi si baschetul nu face rabat de la acestea. Astfel, rasfoind oferta de la Superbet, m-am decis sa aleg cateva selectii care sa cumuleze o cota de 4.62.

Victorii clare pentru Sassari si Kuban ?

Sassari trebuie sa castige pentru a se califica mai departe. Orice alt rezultat ar insemna emotii suplimentare si nu cred ca vor acest lucru. Dau de un Galatasaray dezinteresat de acest meci si atata timp cat mix-ul dintre Bilan si Stefano Gentile va functiona la capacitate maxima, tind sa cred ca italienii nu se pot incurca aici.

Vorbind de italieni, Trento si Kuban dau piept intr-un meci in care ambele echipe au doar varianta victoriei. Totusi, lotul lui Kuban pare net superior. Cand ai un duo precum Kalnietis – Kuzminskas si pe PG il ai pe Jordan Crawford, ei bine, pornesti favorit aproape in orice meci din aceasta competitie. Desi nu au inceput grupa bine, tind sa cred ca este ocazia perfecta pentru acestia sa aiba parte de un bounce-back care sa ii aduca cu sanse reale la calificarea mai departe.

Mai apoi, Dinamo Bucuresti da piept cu Oradea, in deplasare. Dinamo a dovedit de multe ori ca este o nuca tare a campionatului intern, are un antrenor foarte bun si niste jucatori care, atunci cand vor gasi chimia potrivita, lucrurile se vor complica pentru adversari.

Nu incape indoiala ca Oradea e favorita insa nu stiu daca vor face scor in aceasta partida impotriva dinamovistilor.

In final, mizez pe puncte multe in Franta, acolo unde Bourg primeste vizita celor de la Bologna. Cu doua echipe care au de multe ori atacuri de run&gun, cu un Teodosic magistral de multe ori, cu Weems si Gamble in forma destul de buna + un Bourg care nu isi mai permite pasi gresiti, cred ca vom avea parte de un over in aceasta partida.

Bilet baschet Superbet
Ponturi baschet : Bilet cota 4.62 – 20.01.2021 – Biletul zilei din baschet este oferit de Superbet