Ponturi baschet : Duel de foc la Badalona – 04.01.2020

Joventut vs Valencia
Ponturi baschet : Duel de foc la Badalona - 04.01.2020 - Joventut vs Valencia este meciul zilei din baschet

Ponturi baschet : Duel de foc la Badalona – 04.01.2020 ( 22:15 )

Trecem si mai la Vest de data aceasta, chiar in extremitatea vestica a Europei, acolo unde Joventut Badalona primeste vizita celor de la Valencia Basket in meciul zilei din baschetul european.

Cine are avantajul in acest duel ?

Greu de spus. Joventut este o echipa extrem de imprevizibila in timp ce Valencia este echipa mai buna si mai experimentata, bineinteles, asta pe hartie. Totusi, oaspetii trec printr-un sezon destul de ciudat. Doar locul 8 in ACB la jumatatea campionatului pare cam putin pentru acestia.

Sa vorbim putin despre oaspeti. Au acelasi nucleu de jucatori de 5-6 sezoane. Nu au schimbat extraordinar de mult, Van-Rossom sau Dubjlevic au deja sute de meciuri pentru Valencia. Nu au o echipa rea deloc. Ma gandesc la simplul fapt ca Derrick Williams vine de multe ori de pe banca, nu are loc in primul 5. E drept, acest lucru nu se intampla de fiecare data, insa atunci cand iti permiti ca un jucator ca Derrick sa vina de pe banca, clar, ai valoare.

Este o echipa care iti da exact cate poate. Nu exista ” limitare ” pentru Valencia, am vazut-o de mai multe ori dand suta in partidele din campionat.

De partea cealalta, Joventut Badalona, il are pe banca pe Carles Duran ( foto jos ) incepand cu sezonul 2018.  Au un sezon bun pana acum, au 10 victorii si 6 infrangeri. Spre deosebire de Valencia, asteptarile nu sunt atat de mari cand vine vorba de rezultate.

Joventut vs Valencia
Ponturi baschet : Duel de foc la Badalona – 04.01.2020 – Carles Duran a facut ultimele declaratii inaintea meciului cu Valencia

Duran a spus in repetate randuri ca obiectivul echipei este play-off-ul si de acolo totul este extra. La urma urmei, vorbim de cea mai buna liga din Europa. Se bazeaza in mare parte pe jucatori spanioli cu cateva exceptii : Ante Tomic, Simon Birgander sau Nenad Dimitrjevic.

Cum ar trebui sa decurga meciul ?

All in. Acesta ar fi raspunsul meu la aceasta intrebare. Nu vad cum vreo echipa ar putea miza pe un joc lent. Insa, la ora actuala, nu pot sa separ cele doua echipe. Poate daca se juca pe terenul Valenciei, cu spectatori, puteam spune ca avem o favorita clara.

Ar parea ca ne ramane optiunea de puncte. Foarte rar cele doua echipe nu trec de cifra de 80 de puncte. Ambele au shooteri de exceptie, gata sa profite de orice gafa a defensivei adverse.

Desi linia de over pare destul de mare, sincer, intr-un duel atat de puternic, cu doua ofensive tari, ma indoiesc ca vom vedea puncte putine.

Totusi, nu uita, pariaza responsabil si niciodata mai mult decat iti permiti !

Recomandarea de over 169.5 puncte vine de la Betano, acolo unde poti incasa un SUPER BONUS la prima ta depunere !