Ponturi baschet : Iowa – Oregon – 22.03.2021

Ponturi baschet : Iowa - Oregon - 22.03.2021
Un nou fenomen numit Luka ? Luka Garza este de neoprit pentru Iowa

Ponturi baschet : Iowa – Oregon – 22.03.2021 ( 18:00 )

NCAA-ul are un farmec aparte. Pentru mine, personal, atunci cand se joaca cu suporteri, este peste NBA. Repet, o opinie personala pe care mi-o asum. Vorbim de emotii si o atmosfera cu mult peste NBA. Totusi, din pacate, din cauza pandemiei, nu vom avea parte de suporteri in tribune.

Insa, pentru a vedea ce inseamna NCAA-ul atunci cand vine vorba de atmosfere si pentru a duce un pic de nostalgie, va las un video cu emotia intensa traita de public in majoritatea meciurilor de colegiu din America.

Iowa a avansat pe teren, Oregon dupa o neprezentare

Iowa Hawkeyes a trecut in prima runda de Grand Canyon Antelopes, 86-74. Un meci fara prea mult istoric, Iowa a dominat partida de la un capat la altul si incercarile timide ale celor de la Antelopes de a reveni au fost doar ” un foc de paie ” cu privire la rezultatul final.

De partea cealalta, Oregon Ducks a beneficiat de problemele cu COVID-19 ale adversarilor si a avansat mai departe fara sa joace. Sa fie asta un avantaj sau, de fapt, un mare dezavantaj ?

Ponturi baschet : Iowa - Oregon - 22.03.2021
VCU s-a vazut nevoita sa abandoneze partida pentru care a muncit un sezon intreg

Totul se invarte in jurul lui Garza. Atata timp cat acesta va pune in joc o noua evolutie precum cea din meciul cu Antelopes, cred ca Iowa porneste favorita aici. In plus, faptul ca nu comite foarte multe turnovers, este un jucator extrem de atent si in aparare ma face sa cred ca este cheia jocului de astazi. Totusi, are nevoie si de ajutorul colegilor sai.

Iowa e mai solida cu fiecare meci ce trece din punct de vedere defensiv

E o sabie cu doua taisuri faptul ca Oregon Ducks nu a evoluat in prima partida. In primul rand, e greu sa evaluez un eventual match-up cu Iowa atata timp cat nu am vazut-o jucand. Apoi, un eventual pariu pe Iowa ar insemna sa ne gandim la faptul ca acestia au avantajul faptului ca au jucat deja si au simtit pulsul competitiei. Pe de alta parte, cel care va miza pe Oregon se va gandi ca este un plus faptul ca Ducks nu a jucat in primul meci si sunt mai odihniti.

Insa, faptul ca Iowa sta intr-un singur jucator in timp ce Oregon Ducks pare sa fie mai lipsita de individualitati dar are jocul mai bine sudat din punct de vedere al echipei ma face sa cred ca pariul pe Ducks este unul destul de bun.

Imi place sa cred ca e un meci de 50-50. In astfel de meciuri, daca avem o cota de 2.50 pe una din ele, merita ” atacata ” indiferent de rezultatul final. 2.87 este cota pe Oregon Ducks sa castige partida, la Betano. Aceasta cota include si eventualele prelungiri.