Ponturi baschet : Meci decisiv in Rusia – 19.01.2021

Ponturi pariuri Nizhny Szombathely
Ponturi baschet : Meci decisiv in Rusia - 19.01.2021 - Meciul zilei din baschet are loc intre Nizhny si Szombathely

Ponturi baschet : Meci decisiv in Rusia – 19.01.2021 ( 18:00 )

Schimbam putin continentul dupa 2 recomandari castigatoare din baschet. Ieri a fost o noua zi de profit si asta nu poate decat sa ma bucure. Astfel, ajungem in Europa, la Novgorod, acolo unde Nizhny primeste vizita celor de la Szombathely intr-un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe.

Nizhny Novgorod

La fel ca majoritatea echipelor din Rusia, cei din Novgorod se bazeaza mult pe un joc rapid, tranzitie rapida si multe aruncari de la distanta.

Totusi, diferenta enorma fata de restul echipelor din Rusia care sunt in Europa este numarul de straini din lot. Nizhny se bazeaza in mare parte pe jucatori rusi. Luke Petrasek, Anton Astapkovich si Alexandre Gavrilovic sunt singurii straini din lotul celor din Novgorod.

Pe banca este Zoran Lukic, antrenor inca din 2017 la formatia din Rusia. Inca de la numirea sa pe banca tehnica a spus ca se va baza in mare pe tinerele talente rusesti pentru ca mai apoi sa faca o echipa puternica care sa se bata cu succes in meciurile europene. Si iata ca a reusit.

KK Szombathely

Maghiarii sunt exact opusul rusilor. Se bazeaza mult pe jucatorii straini, au transferat exact ceea ce trebuie in ultima perioada si isi permit ca jucatori precum Akos Keller sau Szilard Benke sa vina de pe banca, vorbim de jucatori care au jucat la nivel inalt pentru nationala Ungariei.

Cel mai bun jucator al lor este cel de pe extrema mica, Evan Bruinsma care are cifre de 14.8 puncte, 5.4 recuperari si 2.6 pase decisive in medie / meci, in acest sezon. Acesta a revenit la formatia maghiara dupa ce in trecut a castigat titlul tot cu cei de la Szombathely, la final de 2019. La finalul acelui sezon, Evan pleca in Germania, la Bayreuth.

Evan Bruinsma vs Cluj
Ponturi baschet : Meci decisiv in Rusia – 19.01.2021 – Evan Bruinsma poate fi decisiv pentru maghiari

A avut ceva probleme de adaptare, a plecat apoi in Israel pentru ca mai apoi sa se intoarca in Ungaria.

KKZ are in componenta un 6th man excelent, in persoana lui Strahinja Milosevic, om care a trecut pe la Zvezda, Betis sau Buducnost.

Concluzii

E simplu, cine bate aici, se califica mai departe. In tur, rusii au castigat cu 93-88 la capatul unui meci extrem de disputat. Meciul a inceput interesant. Maghiarii au avut 8-0 pentru ca apoi rusii sa inscrie 14 la rand. Apoi, s-a tinut un oarecare echilibru, rusii au preluat conducerea la inceput de sfert 4 si nu au mai cedat-o.

Ambele echipe stapanesc atacul foarte, foarte bine. Singura mea ” frica ” pentru acest meci este ca din cauza importantei meciului este sa nu vedem foarte multa crispare in atac. Totusi, nu ar trebui sa avem parte de asa ceva. Vorbim de jucatori profesionisti, jucatori care fac asta zilnic si care stiu ca apararea nu e punctul lor forte. De aceea, ar trebui sa avem un ritm rapid, exact ca in meciul tur si linia de puncte sa fie depasita.

Unibet ne ofera o cota de 2.00 pentru minim 160 de puncte marcate. Pare o linie destul de buna avand in vedere potentialul celor doua echipe.

Stiai ca la Unibet poti sa iei un SUPER BONUS la prima ta depunere ? Vezi aici toate detaliile !