Ponturi baschet : Strasbourg – AEK Atena – 23.03.2021

Ponturi baschet : Strasbourg - AEK Atena - 23.03.2021
Grecii vin cu un moral ridicat in deplasarea de la Strasbourg

Ponturi baschet : Strasbourg – AEK Atena – 23.03.2021

Venim dupa un boost de moral dupa win-ul de ieri in cota 2.85 din NCAA. Astazi, ne mutam pe meleaguri europene, acolo unde Strasbourg are meci cu AEK Atena. Cine are avantaj, cine porneste favorita si pe cine mizam, in randurile de mai jos

Strasbourg nu se regaseste

Francezii au inceput foarte bine competitia interna. Insa, de un timp, pare ca nu se mai regasesc. Fanii acestora au semnalat acest lucru inca din urma cu cateva luni insa nimeni nu i-a bagat in seama. Iata-i acum pe Strasbourg venind dupa o umilinta in sferturile de finala ale Cupei Frantei, acolo unde Dijon i-a batut la nu mai putin de 20 de puncte diferenta ( 83-63 ).

Ponturi baschet : Strasbourg - AEK Atena - 23.03.2021
Lassi Tuovi are probleme de lot inaintea acestui meci important

Problemele francezilor vin si din indisponibilitati. Au avut probleme cu unii jucatori care au suferit de COVID-19, au avut si ghinion de accidentari in timp ce la antrenamentul de ieri, doi dintre oamenii importanti au suferit accidentari minore.

Acest lucru a fost semnalat si de antrenorul gazdelor, Lassi Tuovi, care spera sa aibe un lot complet impotriva unui adversar de calibru precum AEK Atena.

Grecii vin cu un moral extrem de ridicat

Gruparea elena vine in Franta cu gandul la victorie. Singura problema ar fi o eventuala oboseala acumulata din meciul de acum 3 zile, vs Iraklis, 100-97 dupa prelungiri. Totusi, au in componenta jucatori cu o vasta experienta europeana si nu cred ca se pune problema de asa ceva.

E drept, in continuare nu pot conta pe Moses si Gikas insa va reveni, se pare, Jankovic.

In primul rand, atata timp cat iti permiti ca Lojeski si Maciulis de pe banca, stai destul de bine din punct de vedere al lotului. E drept, sunt lipsiti de 2 jucatori insa nu decisivi, nu jucatori de impact care pot sa iti castige un meci. Da, rotatia e un pic mai scurta insa si cu aceste doua lipsuri, momentan, AEK e peste Strasbourg.

Concluzii

AEK a mai invins-o o data pe Strasbourg in aceasta luna, 77-68, la capatul unui meci in care au fost condusi cu 9 puncte. Francezii par ca nu se regasesc si de cele mai multe ori, in baschet, cea care conteaza e forma recenta.

Avand in vedere faptul ca Strasbourg nu are lotul complet, antrenorul a trebuit sa se adapteze din mers, prin faptul ca vin dupa o umilinta in Cupa Frantei, le va fi greu astazi.

2.42 este cota oferita de Betano pentru victoria grecilor. O cota solida, care merita incercata cu 5 % din banca lunara.