Ponturi baschet : U BT Cluj – BCM U Pitesti – 22.01.2021

U Cluj meci Silvasan
Ponturi baschet : U BT Cluj - BCM U Pitesti - 22.01.2021 - U BT Cluj cauta a 10-a victorie consecutiva din campionat / foto : U BT

Ponturi baschet : U BT Cluj – BCM U Pitesti – 22.01.2021 (16:30 )

Transmis de DigiSport, Look Sport

Ramanem pe campionatul Romaniei dupa meciul pronosticat castigator ieri, atunci cand am avut parte de puncte foarte multe in duelul dintre BCM U Pitesti si Steaua Bucuresti.

Astfel, Pitestiul inceara astazi sa o invinga pe Cluj si sa ii adminstreze prima victorie stagionala. Vor reusi acest lucru? Afla in randurile urmatoare cele mai noi amanunte despre aceasta partida.

U BT Cluj-Napoca a invins si datorita Sibiului

Fara sa le iau din meritele clujenilor, ieri, Sibiul, parca s-a batut singura. Parca au uitat baschetul timp de 3 minute, atunci cand Clujul a inscris 20 de puncte si cei de pe malul Cibinului doar 2.

Spun asta pentru ca prestatia per totala a sibienilor a fost peste asteptari. Au jucat foarte bine din punct de vedere ofensiv si le-au pus probleme reale clujenilor. Insa, totusi, avand in vedere experienta jucatorilor Universitatii, orice eroare a fost taxata de acestia.

Interesant este ca decisiv a fost un pusti de doar 16 ani. La capatul unei actiuni in care sibienii au facut ” double team ” pentru a castiga mingea cat mai repede de la clujeni, Dragos Lungu, un pusti de doar 16 ani, reusea sa marcheze din 0 grade o aruncare de 3 puncte care s-a dovedit a fi decisiva.

BCM U Pitesti are probleme cu U BT Cluj-Napoca in meciurile directe

Pana acum 3-4 ani, U BT Cluj-Napoca avea un adversar foarte tare in meciurile directe insa reusea sa se impuna aproape de fiecare data : CSM Steaua EximBank. La polul opus se aflau meciurile cu Oradea, cand parca nu gaseau solutia pentru a castiga meciurile decisive.

De data aceasta, in ultimii ani, victima preferata a clujenilor pare a fi BCM U Pitesti. Argesenii au pierdut 9 din ultimele 10 intalniri directe cu Universitatea. Astfel, indiferent de competitie sau lot, statistica aceasta nu este imbucuratoare pentru Pitesti.

Daca tot vorbim de Costescu, ieri i-am vazut cateva puncte de fierbere si nu stiu cat de mult bine face echipei prin aceste reactii. Spun acest lucru pentru ca l-a certat gratuit pe Nikola Jevtovic de doua ori. Acest lucru nu i-a convenit deloc sarbului. Ca atare, sarbul a avut si el o reactie la randu-i deloc prietenoasa fata de antrenorul lui.

Tudor Costescu timeout
Ponturi baschet : U BT Cluj – BCM U Pitesti – 22.01.2021 – Reuseste Tudor Costescu sa o duca pe Pitesti spre o noua victorie?

Concluzii

Imi place Pitestiul ca echipa in acest an si trebuie sa vina o infrangere si pentru clujeni la un moment dat. Indiferent de rezultatul final, totusi, aleg sa joc pe punctele clujenilor. Cu o rotatie mai mica decat a celor din Cluj, Pitestiul poate sa tina aproape cu o precizie a aruncarilor de la distanta.

Daca Universitatea isi vede de joc, va trece fara mari probleme de cifra 80 in acest meci. Pitestiul a aratat carente in aparare si Clujul poate profita de acest lucru. In plus, ardelenii vin dupa victoria de moral in fata celor din Sibiu si au un boost de moral fantastic.

Chiar daca cred ca banca tehnica a Pitestului, in speta antrenorul principal, este mai valoros/valoroasa decat cea a Clujului, rotatia mai lunga si valoarea superioara individuala ar trebui sa isi spuna cuvantul din punct de vedere ofensiv.

Cota zilei este oferita de Betano. La Betano poti incasa un SUPER BONUS la prima ta depunere !