Ponturi baschet : U BT Cluj – Dinamo – 14.01.2020

Dinamo Cluj baschet
Ponturi baschet : U BT Cluj - Dinamo - 14.01.2020 - Patrick Richard vs Armin Cane este un duel de urmarit in meciul zilei din baschet / Foto : U BT

Ponturi baschet : U BT Cluj – Dinamo – 14.01.2020

Incepe o noua serie de meciuri in LNBM, acolo unde Clujul gazduieste unul din mini-turneele din aceasta saptamana. Dinamo este prima oponenta a acestora si trupa lui Constantinides nu vine sa faca doar un simplu act de prezenta.

Dinamo poate bate pe oricine din campionatul Romaniei

Dinamo si-a anuntat intentiile serioase inca de la venirea lui Antonis Constantinides pe banca tehnica a acestora. Dupa cum am spus si in alte analize, Dinamo este acel gen de echipa care poate bate pe oricine in Romania dar poate pierde si cu oricine. Si asta se datoreaza, probabil, tineretii din lot a jucatorilor romani, cu exceptia lui Popa Calota.

Sincer, ma intriga Mohamed Abukar din tabara ros-alba. Mi se pare ca are un potential fantastic dar inca nu si-a gasit deloc ritmul potrivit. Este acel tip de jucator care, daca e se integreaza intr-un colectiv, iti face double-double meci de meci.

In rest, fundasii lui Dinamo arata bine. Masters si Cane au evoluat zeci de meciuri impreuna pentru Dinamo si exista un chemistry destul de important acolo.

 U BT Cluj-Napoca nu are voie sa piarda un nou titlu

Universitatea Cluj a fost echipa care a investit in ultimii 5 ani cat celelalte la un loc, fara mare succes din pacate pentru clujeni. Au adus jucatori cu experienta, jucatori de certa valoare insa niciodata nu s-au realizat lucruri marete.

Motivul ? Poate ca sunt subiectiv. Da, Mihai Silvasan este un jucator imens pentru Romania si un viitor Half of Famer pentru Universitatea. Totusi, de ani buni, nu demonstreaza ca ar fi potrivit pentru a conduce aceasta echipa. Este o parere subiectiva si mi-o permit sa o folosesc intr-o analiza de sport.

Silvasan antrenor Cluj
Ponturi baschet : U BT Cluj – Dinamo – 14.01.2020 – Este Mihai Silvasan omul potrivit pentru a o conduce pe ” U ” spre trofee ?

Au cel mai bun lot din Romania, fara indoiala. Luati individual, sunt cei mai buni. Totusi, la baschet e nevoie mai mult de atat. Au o rotatie de 8-9 jucatori de certa valoare si oricine vine de pe banca este un asset important pentru Universitatea.

Concluzii

Cand ai jucatori precum Richard, Tarolis, Stipanovic, mai nou Dixon…clar vei porni favorit impotriva lui Dinamo. Fara sa ma uit la cote, as fi zis ca Universitatea ar merita in acest meci o cota de 1.25, 1.30. Indiferent ca joaca acasa sau nu, sa nu uitam, se joaca fara spectatori.

Dinamo este mult prea desconsiderata in acest meci. Indiferent de rezultatul final, imi mentin aceasta informatie. Deloc de neglijat ofensiva dinamovista. Da, sunt meciuri in care cainii parca isi pierd busola si din punct de vedere ofensiv nu mai merge nimic. Insa nu vorbim de un meci in care bookmakerii ne ” obliga ” sa mergem atat de sus.

Linia pentru punctele dinamovistilor este situata la 72.5, la Unibet. Cred ca aceasta linie poate fi depasita. Dinamo este peste Universitatea din punct de vedere al staff-ului tehnic si asta poate conta enorm, indiferent de valoarea loturilor celor doua echipe.

In ultimele 5 meciuri directe, Dinamo a depasit fara probleme aceasta linie si acest meci nu ar trebui sa faca mari exceptii.

Cote la Dinamo Cluj
Ponturi baschet : U BT Cluj – Dinamo – 14.01.2020 – Cota zilei este oferita de Unibet