Ponturi Copa America – Cate goluri vedem in primele 3 zile de la Copa America? – 14.06.2019

Ponturi Copa America
Sursa foto: espn.com

Ponturi Copa America – Cate goluri vedem in primele 3 zile de la Copa America? – 14.06.2019

Prieteni, am terminat inca un sezon de NBA cu brio si acum asteptam nebunia din offseason. Ma astept la mutari neasteptate, la multa drama si la orgolii “ranite” ale fanilor. Pana atunci insa, haideti sa ne bucuram de fotbalul de pe alt continent si ne indreptam atentia catre Copa America.

Meciurile de la Copa America vor fi majoritatea transmise de cei de la Eurosport. Prima disputa a acestui turneu este in noaptea aceasta, intre Brazilia si Bolivia.

Ponturi Copa America
Sursa foto: eurosport.com

Aparari fragile impotriva ofensivelor puternice

  • Asta pare sa fie tema de anul acesta la Copa America. Cand ne uitam la lotul Argentinei, acesta exemplifica cel mai bine ideea pe care incerc s-o transmit. In atac vor fi Lionel Messi, Sergio Aguero, Dybala si Lautaro Martinez. La nivel de portari nu au niciun nume ce iasa in evidenta, un lucru destul de ingrijorator si care se repeta la mai multe alte cluburi de la acest turneu final disputat in Brazilia.
  • Ideea pariului este acela ca avem nevoie de 12 sau mai multe goluri marcate in primele 5 partide disputate la Copa America. Efectiv, in primele 3 zile de la aceasta competitie, ne bazam pe Gabriel Jesus si Brazilia sa faca spectacol in meciul de deschidere in fata proprilor fani si pe meciuri stranse si cu goluri in rest.
  • Daca ar fi sa ne luam dupa rezultatele care conteaza din cadrul calificarilor pentru Mondialul din 2018, pariul acesta pare unul destul de bun. Brazilia a batut 5-0 Bolivia pe teren propriu (acel 0-0 din etapa 17 era fara miza pentru Selecao), Peru si Venezuela au facut 2-2 la ambele intalniri. Qatar ramane un mister si sper ca defensiva lor nu va fi la cel mai inalt nivel impotriva Paraguay-ului. In rest, sper sa nu vedem un meci inchis intre Argentina si Columbia si vad minim 2-3 goluri marcate de Uruguay in ultimul meci care conteaza pentru acest pariu.
Pronostic: 

Ponturi Copa America

BENEFICIAZA DE 3 BONUSURI DE 500 RON LA SUPERBET<<<

Multa bafta si pariati responsabil!