Ponturi Copa America – Cate goluri vedem in runda II de la Copa America? – 18.06.2019

Ponturi Copa America
Sursa foto: espn.com

Ponturi Copa America – Cate goluri vedem in runda II de la Copa America? – 18.06.2019

Dupa o prima runda extrem de reusita in Copa America, astazi si eu si colegul meu Andrei Cinculescu ne-am gandit sa va propunem un pronostic si pentru runda secunda. Amandoi am cazut de comun acord ca sunt sanse foarte bune de reusita si ca partidele au potential ridicat de goluri.

Meciurile de la Copa America vor fi majoritatea transmise de cei de la Eurosport. Prima disputa din runda II de la acest turneu va fi in seara aceasta de la 00:30 intre Bolivia si Peru.

Ponturi Copa America
Sursa foto: eurosport.com

Fiecare grupa poate produce multe goluri

  • Incepem cu Grupa A. Brazilia este lider autoritar aici si Peru are nevoie de o victorie concludenta astazi impotriva celor de la Bolivia dupa ce au ratat foarte mult cu Venezuela si au avut si doua goluri anulate de VAR. Ma astept ca Peru sa marcheze minim o data, iar dincolo, Selecao sa faca spectacol si sa domine meciul cap-coada.
  • In continuare, in Grupa B, s-a jucat oarecum deja meciul “pentru locul I”. Argentina acum trebuie sa traga tare si sa-si castige ultimele meciuri. Sunt convins ca orgoliul lui Messi & co. va iesi la iveala in disputa cu Paraguay. De asemenea, Columbia sigur va inscrie in poarta Qatar-ului, insa si gruparea asiatica a aratat ca este capabila sa loveasca pe contra-atac.
  • Nu in ultimul rand, facem un popas si in Grupa C. Aici s-au marcat cele mai multe goluri pana acum. Atat Uruguay, cat si Chile s-au impus cu scorul de 4-0. Japonia a aratat mult mai bine decat Ecuador ce-i drept, insa apararea a lasat de dorit. Ma astept iarasi sa vedem macar 5-6 goluri in aceasta grupa C, unde “finala” dintre Chile si Uruguay se va disputa de abia in runda a 3-a.
Biletul lui Andrei Cinculescu:Ponturi Copa America

Biletul meu:

Ponturi Copa America

Info: Sumele de mai sus intr-adevar indica faptul ca atat eu, cat si colegul meu avem incredere destul de ridicata in acest pronostic, insa va rog eu, nu pariati nicioadata mai mult decat va permiteti sa pierdeti!

BENEFICIAZA DE 3 BONUSURI DE 500 RON LA SUPERBET<<<

Multa bafta si pariati responsabil!