Ponturi Copa America – Japonia a venit cu multi juniori la Copa America – 17.06.2019

Ponturi Copa America

Ponturi Copa America – Japonia a venit cu multi juniori la Copa America – 17.06.2019

Am debutat “in pasi de dans” la aceasta editie a Copa America si se pare ca n-am dat cu stangul in dreptul, deoarece pariul antepost pe primele 3 zile ale turneului a fost castigator. Pentru astazi, ne axam pe ultima partida ce a mai ramas sa se dispute din cadrul primei etape a grupelor.

Meciurile de la Copa America vor fi majoritatea transmise de cei de la Eurosport. Disputa de astazi dintre Japonia – Chile va debuta la ora 02:00 si va fi transmisa.

Ponturi Copa America
Sursa foto: eurosport.com

Chile va cauta sa rezolve repede meciul

  • Multi pe retelele de socializare se intrebau ce cauta Qatar si Japonia sa participe la Copa America. Ei bine, este vorba de clasica “invitatie” din partea organizatorilor. Fiecare isi onoreaza invitatia dupa cum crede de cuvinta. Daca Uruguay a castigat Cupa Chinei la invitatia organizatorilor, la fel si Japonia a hotarat sa se prezinte in mare parte cu “echipa B” la acest turneu disputat in Brazilia.
  • Daca ne uitam peste lotul actual selectionat si cel folosit in meciurile “pe bune” jucate de Japonia in ultimii ani, vom vedea foarte putine asemanari. Din intreg lotul, 16 jucatori nu au mai fost convocati vreodata la nationala, majoritatea fiind jucatori U21. Multi dintre ei nici macar nu au fost prezenti sau au jucat in amicalele premergatoare Copa America.
  • Ideea este aceea ca Japonia a trimis acest lot experimental (care intr-adevar il cuprinde si pe Shinji Okazaki drept unicul nume rasunator) si ei vor pur si simplu sa pregateasca aceasta echipa pentru Olimpiada de anul viitor. De partea cealalta, Chile are o sansa foarte mare. Pot fi a 2-a echipa din America de Sud ce castiga Copa America de 3 ori la rand. Vor avea mult de muncit, insa cu Alexis Sanchez (care in opinia mea va juca astazi) si ceilalti veterani, au sanse bune de a ajunge macar pana in semifinale.
Pronostic: Chile peste 1.5 goluri

Ponturi Copa America

500 RON BONUS DE BUN VENIT LA FORTUNA<<<

Multa bafta si pariati responsabil!